PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Po oglądnięciu Breaking Bad

ocenił(a) serial na 10
goter

Oglądałem
Gra o tron, Spartakus(Krew i piach, Bogowie areny) , Skazany na śmierć, Zagubieni,Chłopaki z baraków, BreakOut Kings, Zakazane Imperium no i Breaking Bad.
Oglądam z wyczekiwaniem na następne odcinki
Współczesna Rodzina, Alcatraz, The Walking Dead, Spartacus Vengeance, Teoria Wielkiego Podrywu

ocenił(a) serial na 10
goter

Jeśli chcesz coś ostrego i wciągającego to faktycznie również polecam Spartakusa, a także Californication i Skins.

ocenił(a) serial na 9
SzymonB_filmweb

ja jeszcze polecam dextera...

arte_nm

dexter bardzo podobny klimat

ocenił(a) serial na 10
SzymonB_filmweb

hehehe skins po breakin bad. a to ci dopiero dowcip przedni. gimbusiada....

ocenił(a) serial na 10
kool83

Ty chyba Skins nie widziałeś; seks,alkohol, narkotyki, brutalna szczerość i ostre dialogi-coś ci to przypomina?
Dodatkowo świetna fabuła i barwne postacie-pierwsze dwa sezony są genialne, kto nie widział-niech się nie wypowiada w tej kwestii.

ocenił(a) serial na 10
SzymonB_filmweb

no tak oczywiście ale to wszystko na poziomie gimnazjum.trawka, ktoś sie piguł nażarł, ktoś się z kimś przeleciał chociaż scen sexu to sobie nie przypominam. serial dla młodzieży ogólnie...pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
SzymonB_filmweb

haha, a może jeszcze Gossip Girl, Glee, Vampire Daries i inne tego typu serialidła rodem z kwejka?

ocenił(a) serial na 10
goter

Zdecydowanie Zakazane imperium bądź Prawo ulicy, jeżeli utrzymujemy się w podobnych klimatach.

ocenił(a) serial na 10
goter

Jak lubisz te klimaty to polecam brytyjski "The Shadow Line". Dobre aktorstwo, dwuznaczne postacie, nietrywialna fabuła. Możesz tez zaryzykować Luthera.

ocenił(a) serial na 9
mixmax

Tak. Luther jest zajebisty, lepszy niż BB, polecam.

użytkownik usunięty
_GHOST_

Luther jest niezły, jednak do BB mu daleko..

goter

przepraszam że nie w temacie, ale nóż w kieszeni się otwiera jak widzę wyraz "oglądnięcie". Nie wiem kto to wprowadził, ale mnie zawsze uczono np. po obejrzeniu itp. Pewnie słowo powstało dlatego, bo nie występuje tam "rz"/"ż", z czym wielu pewnie ma problem;p tyle tylko chciałem. Bez obrazy, pozdrawiam.

danielkirej

Ja od siebie polecam do obejrzenia, koniecznie The Shield(Świat Gliniarzy) i Sons Of Anarchy.

Mateo_SF

The Shield nie widzialem ale z Sonsami jestem na bierząco:) i również polecam

goter

polecam Six Feet Under (jak dla mnie najlepszy), The Wire, The Sopranos, Boardwalk Empire, Game Of Thrones.....

w dalszej kolejności Suits, True Blood, Mentalista, Californication...

ocenił(a) serial na 9
Oskitello

dorzuce jeszcze "lie to me". roth wymiata.

ocenił(a) serial na 10
goter

Oprócz wymienionych, polecam jeszcze Castle, 24 Godziny i Z Archiwum X

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Obejrzałem po pół pierwszego odcinka seriali Luther i Sherlock i powiem wam, że chyba nie dam rady dalej tego oglądać.
Jakieś takie wszystko słabe moim zdaniem.

goter

goter zgadzam sie luther jedyne co ma dobre to promo ;) a Sherlocka nawet nie zaczynam bo juz wiem, ze mi sie nie spodoba... A co do serialu to sam poszukuje jakiegoś godnego zastępcy BB ale watpie zeby cos bylo na rownym poziomie , jesli macie jakis naprawde dobry serial to mozecie tutaj napisac ( ale nie polecajcie takich badziewi jak Spartakus, Luther, Dexter,Suits ,True Blood itp.), sam od siebie polece Rodzine Soprano.

ocenił(a) serial na 8
Kaka880

Dexter to nie badziewie,chociaż postać Dextera Morgana jest coraz bardziej ugłaskiwana i w zasadzie z psychopaty nam się zrobił gościu z schizoidalnym zaburzeniem osobowości.
Niestety na rynku nie ma niczego równie dobrego co Breaking Bad. Ciągle te same oklepane schematy.

ocenił(a) serial na 10
NietypowyKonsument

Kiedyś były np. Sopranos, The Wire (nawet lepsze) czy Six Feet Under. Choć teraz dosyć podobne jest Boardwalk Empire.

ocenił(a) serial na 10
goter

Dexter
House
Lost

ocenił(a) serial na 10
goter

FRINGE
SUPERNATURAL
THE WALKING DEAD