PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Dlaczego kiedy tylko ona się pojawia na ekranie, mam ochotę zamknąć program i skasować cały pieprzony serial? Ja pie.rdolę...

ocenił(a) serial na 10
Wiezimag

Nie tylko ty tak masz. Jak na razie trzeba się cieszyć,że Ted nie żyję.

ocenił(a) serial na 10
Wiezimag

bez przesady... może troche jest czasami irytująca,ale raczej jest to zamierzone przez twórców.

ocenił(a) serial na 10
Wiezimag

tez tak mam.

lubiepiernik

Też jej nie lubię a gdyby to ona zginęła serial nabrał by nowy tor.Walt by szukał zemsty,Walt jr odpowiedzi,DEA by bardziej zaczęło się tą sprawą interesować.Wszyscy staliby się inni

ocenił(a) serial na 10
Wiezimag

Gdyby tak było, to serial stałby się dla mnie nową religią, a tak tylko jest śmierci mi brakuje w serialu do ideału.

ocenił(a) serial na 10
breakingbad_com_pl

jest cholernie irytująca

ocenił(a) serial na 10
satoru3

W końcu jest kobietą. Jaka ma być?

ocenił(a) serial na 8
Wiezimag

zabić ją. zdecydowanie.

ocenił(a) serial na 10
Cielo89

Sky jeszcze mój mózg daje radę tolerować, natomiast kiedy widzę jej siostrę to przewijam raptownie.

Wiezimag

A ja uważam Skyler za jedną z najbardziej interesujących postaci w filmie. Szczególnie w czwartym sezonie jej rola aktorska nabiera barw, a kwestie z nią związane staja się przezabawne. Wiem na forum był temat związany z urodą pań występujących w BB, ludzie wyrażali swoje niezadowolenie, tak jakby co najmniej oczekiwali w tej produkcji przeglądu miss.. Szczerze, nie wyobrażam sobie filigranowej blondynki z słodkim uśmieszkiem na miejscu Sky. Dla mnie to dobra aktora na dobrym miejscu.

Deb

Moim zdaniem najbardziej barwną postacią całego serialu jest Saul Goodman :) Uwielbiam tego gościa. Byliście już na jego stronie internetowej Better Call Saul? :D

hitman_c47

haha, właśnie zobaczyłam tę stronę Saula Goodmana, aż mi się humor poprawił. Facet jest kapitalny. Jest najlepszą nieustanną reklamą.. samego siebie.:)

ocenił(a) serial na 10
Wiezimag

Fakt, jest cholernie irytująca, ale czy to nie świadczy o tym, że jest dobrą aktorką? :P