Dlaczego kiedy tylko ona się pojawia na ekranie, mam ochotę zamknąć program i skasować cały pieprzony serial? Ja pie.rdolę...
bez przesady... może troche jest czasami irytująca,ale raczej jest to zamierzone przez twórców.
Też jej nie lubię a gdyby to ona zginęła serial nabrał by nowy tor.Walt by szukał zemsty,Walt jr odpowiedzi,DEA by bardziej zaczęło się tą sprawą interesować.Wszyscy staliby się inni
Gdyby tak było, to serial stałby się dla mnie nową religią, a tak tylko jest śmierci mi brakuje w serialu do ideału.
Sky jeszcze mój mózg daje radę tolerować, natomiast kiedy widzę jej siostrę to przewijam raptownie.
A ja uważam Skyler za jedną z najbardziej interesujących postaci w filmie. Szczególnie w czwartym sezonie jej rola aktorska nabiera barw, a kwestie z nią związane staja się przezabawne. Wiem na forum był temat związany z urodą pań występujących w BB, ludzie wyrażali swoje niezadowolenie, tak jakby co najmniej oczekiwali w tej produkcji przeglądu miss.. Szczerze, nie wyobrażam sobie filigranowej blondynki z słodkim uśmieszkiem na miejscu Sky. Dla mnie to dobra aktora na dobrym miejscu.
Moim zdaniem najbardziej barwną postacią całego serialu jest Saul Goodman :) Uwielbiam tego gościa. Byliście już na jego stronie internetowej Better Call Saul? :D
haha, właśnie zobaczyłam tę stronę Saula Goodmana, aż mi się humor poprawił. Facet jest kapitalny. Jest najlepszą nieustanną reklamą.. samego siebie.:)