PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Po spolierze coś czuje że może być to zajeb serial

ocenił(a) serial na 10
LegendeN

Jest zajebisty ;)

użytkownik usunięty
LegendeN

Przekonasz się, jak bardzo jest zajebisty.

Na pocieszenie mogę powiedzieć, że z każdym sezonem serial staję się jeszcze lepszy, pełniejszy :)

Hmm jestem przy 3 sezonie zaraz, i jak narazie lepiej niż przeciętnie :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
androgenius

Ej nie wszyscy mają neta i mogą oglądać.....
I chcieli by mieć niespodziankę(na przykład ja).
Oglądacie serial na lewo i niezszycie niektórym niespodziankę nie pisząc że będą spojlery.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Po co wchodzić na forum serialu, który chce się obejrzeć? I co się tu spodziewa znaleźć, jeśli nie nawiązania do fabuły?

ocenił(a) serial na 10

LegendeN ewidentnie napisał, że jest przy 3 sezonie a ty podajesz mu najważniejszą rzecz z 4 sezonu i chyba ogólnie z całego serialu?! Myśl, to nie boli.

użytkownik usunięty
LegendeN

Lepiej niż przeciętnie? Nie żartuj...uważasz, że Walking Dead jest lepsze niż Breaking Bad?!

Jeśli chodzi o porównanie sezonów, to według mnie Walking Dead - Sezon 1, bije na głowę Breaking Bad - Sezon 1, nie dla mnie ten serial za nudny... nie jest najgorszy ale więcej niż 7/10 bym nie dał.

ocenił(a) serial na 9
LegendeN

Nie dyskutuj z kimś, kto ma w avku głównego bohatera i daje mu "serduszko", z fanatykami nie ma dyskusji. Mnie najbardziej znużył 2 sezon, serial jest bardzo dobry, ale jeśli chodzi o pierwszy sezon to walking dead jest ciekawszy. Z kolei 2 sezon WD oglądam już praktycznie na siłę, wali nudą na kilometr.

użytkownik usunięty
androgenius

Jeśli ktoś ma swój ulubiony serial (cóż za gejowskie skojarzenie z tym serduszkiem) to nie znaczy automatycznie, że jest fanatykiem. Spoko, że wolisz oglądać bezmyślnie uciekanie przed zombie i strzelaniny bardziej niż interesujący, naukowy temat, ale nie musisz mieszać kogoś z błotem bo myśli inaczej.