PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Coś jak Dexter, początki Prison Breaka, zaskakujące wątki i nietypowe tematy - to mnie interesuje :) Nic z typu Glee czy Pamiętniki wampirów itd.

e_w_a_

Mogę Ci polecić serial Luther. Jedyna jego wada ,że jest strasznie krótki...Tak trudno mi do kobiety wybrać bo pewnie spartakus czy Rodzina Soprano Ci się nie spodoba.Hmm Jeszcze możesz sobie Synowie Anarchi sprawdzić.

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Zaskakujące wątki i nietypowe klimaty... myślę, że Lost tutaj zgarnia wszystko ;o

ocenił(a) serial na 9
dawid1420

You're god'damn wright.

ocenił(a) serial na 7
e_w_a_

homeland :)

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Polecam Ci pierwszy sezon American Horror Story, Luthera (ale drugi sezon słabszy), a także Spartacusa gorąco (jako kobieta ;), naprawdę świetny serial).

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Ja jestem obecnie oczarowany 'Twin Peaks' i mogę ten serial gorąco polecić.

ocenił(a) serial na 8
Znakomajkowity

też właśnie zacząłem oglądać Twin Peaks. Na razie jest ciekawie, al podobno druga połowa drugiej serii to już totalna klapa :(

ocenił(a) serial na 9
e_w_a_

Nie wiem czy lubisz klimaty Sci-fi (Aczkolwiek to nie jest typowe Sci-fi), ale myślę, że The Lost Room jest wart uwagi ;)

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

ReGenesis
Wyspa Harpera
Dochodzenie
Synowie Anarchii
Haven
Sherlock(to jest miniserial,2sezony po 3 odcinki)

ocenił(a) serial na 10
annax1980

jestem też fanatycznym fanem;) ARCHIWUM X

ocenił(a) serial na 9
e_w_a_

Zakazane imperium, Revenge, The Event. Kazdy z innej bajki ale moim zdaniem swietne.

ocenił(a) serial na 9
e_w_a_

,,Boss'' rzecz jasna.

ocenił(a) serial na 10
Szozu

Sopranos ofc

e_w_a_

Zobacz koniecznie:

-The Sopranos (!)
-Sleeper cell
-Sherlock
-Sons of Anarchy
-The Borgias
-Walking Dead (o zombie, więc jeśli nie jesteś szczególnym fanem to może ci się nie spodobać)

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Jak nietypowe to tylko i wyłącznie The Shadow Line. Arcydzieło brytyjskiej produkcji. Klimat równie ciężki jak w ostatnich sezonach Breaking Bad.

ocenił(a) serial na 9
belothar

Gra o Tron ;p

ocenił(a) serial na 10
Joimbo

shadow line to tylko 1 sezon. zreszta bardzo dobry, ale czy klimat rownie ciezki? nie. zupelnie inny

ocenił(a) serial na 10
e_w_a_

Sherlock- świetny serial, koleś grający gł. role wymiata tekstami(np. twoje IQ jest tak niskie że zaniżasz średnią całej ulicy :D) i ogólnie fabuła świetna(np. z podkładaniem bomb w mieście przez Moriartiego ) jak obejrzysz 2 sezony to będziesz wiedziała o co chodzi
I Walking Dead , też co do fabuły super, w brew pozorom nie jest głównie o zombiakach , ale o relacje miedzy ludźmi , walka o jedzenie broń itp. , szczególnie 3 sezon bardzo wciągający

ocenił(a) serial na 10
michalBialystok

POLECAM BARDZO THE WALKING DEAD 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!