Walter rozmawia z pinkmanem w bunkrze, czy mozna używac telefonu. powiedzial ze nie ma zasiegu.
pozniej pinkman dzwoni do waltera kiedy ten jest w szpitalu wlasnie z bunkra..
serial dobry. z sezonem 3 nabiera tempa, ale nie jest jakos super wciagajacy porownujac np. do gry o
tron. Zobaczymy co dalej. Moze to i dobrze bo nie mam strasznego parcia żeby oglądac odcinek za
odcinkiem. patrzac na gre o tron wszystkie sezony oberzjalem w przeciagu chyba 4 dni...
troszke dziwny klimat. serial przedstawia jakies lata wczesniejsze? mam wrazenie ze mieszkaja na
jakims zadupiu, kompletnym odludziu.. albo oszczedzali na statystach :D
Serial kompletnie rozkręca się w połowie 4 sezonu i do końca utrzymuje naprawdę wysoki poziom. Radziłbym Ci oglądać tak jak teraz, nie odcinek za odcinkiem, gdyż uwierz mi po ukończeniu go będzie Ci go bardzo brakować. Co do lat wcześniejszych, to serial przedstawia tylko jedną scenę, nie pamiętam, w którym sezonie, ale pokazuje jak Walt wraz z Skyler kupują dom, w którym mieszkają podczas serialu. Generalnie Albuquerque jest typowym amerykańskim miastem i mimo swojej dużej powierzchni nie znajduje się tam zbyt wiele, więc możesz odczuwać, że to przedmieścia. Gorąco polecam oglądać dalej, bo serial jest naprawdę znakomity.
jesli do tej pory go nie porwalo, to watpie, ze dojdzie do wielkich zmian
dla mnie kazdy sezon na rownym poziomie
Ja miałem identycznie jak on, po obejrzeniu 2 pierwszych sezonów myślałem, czy sobie nie odpuścić. 3 sezon był dla mnie średni a jak zacząłem oglądać 4 nie mogłem się oderwać.
własnie skonczylem ostatni odcinek 3 sezonu i moge powiedziec ze najlepszy sezon jak narazie z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej.
o lata wczesniejsze chodzilo mi ze wszystko wyglada tam troche przestarzale. to o czym mowisz jest wlasnie na poczatku tego odcinka.
Nic nie żaden błąd. Jest powiedziane, że nie ma zasięgu dla komórek, ale jednocześnie Walt mówi, że jest linia naziemna na nagłe wypadki i z tej właśnie dzwoni.