PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

best ever

ocenił(a) serial na 10

lepszego serialu nie było

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

jeden z lepszych

użytkownik usunięty
amp_litude

Jest parę dorównujących, ale w tym serialu klimat aż ocieka zajebistością i dlatego jest moim ulubionym, co nie znaczy, że pozostałe są gorsze (mam tu na myśli w szczególności Prawo ulicy czy Rodzinę Soprano).

ocenił(a) serial na 10

no Prawo Ulicy dobre, polecam jeszcze Shield w podobnym klimacie, równie dobre

użytkownik usunięty
amp_litude

Właśnie niedawno temu zacząłem oglądać, parę odcinków na chwilę obecną zobaczyłem i jest świetne ;)

ocenił(a) serial na 10

Dokladnie.Najlepszy serial jaki w zyciu widzialem.ten klimat,temat,gra aktorska.ogolnie zajebisty serial.szkoda ze juz ogladnalem to co moglem(zostalo tylko te 8 odcinkow);/

użytkownik usunięty
Ovidd

W takich momentach zazdroszczę osobom, które tego serialu jeszcze nie oglądały...

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

Moim zdaniem BB dorównuje tylko The Sopranos, Band of Brothers i gra o tron.

użytkownik usunięty
VooooDoooo

Koniecznie zobacz 'The Wire'!

i dexter xd

ocenił(a) serial na 10
10minut

tez zazdroszcze tym ktorzy jeszcze bb nie ogladali. po skonczeniu tego serialu mam taka jakby pustke.
ogladam teraz dextera,owszem dobry serial ale Breaking bad duzo lepszy

ocenił(a) serial na 10
10minut

Dexter był dobry, dawno temu.

ocenił(a) serial na 9
dawid1420

Ja skończyłem oglądać trzeci sezon i jestem zachwycony tym serialem. Nie mniej jednak w ogólnym rankingu seriali BB zajmuje dopiero 4 pozycję. Za Sherlokiem, Kompanią Braci, I Grą o Tron który przoduje na chwilę obecną w rankingu.

ocenił(a) serial na 10
michael79

Ja tam nawet nie wiem jak w ranking wejść odkad zmienili wyglad Filmwebu :p Zreszta ja tym rankingiem bym sie nie sugerowal, bo rozne anomalie wystepuja w Filmwebowych rankingach, 10 sypane a to, ze gdzies gra Robert Pattison albo 1 sypane dla dobrego filmu, bo wystepuje w nim aktor, ktory jest gejem, bądź film jest o gejach :p Nie wiem jak tam dla ciebie będzie z Dexterem, ale dla mnie ten serial stracil swoja magie i klimat w 6-tym sezonie totalnie. 5-ty był slaby ale mimo to mnie wciagal. 6-ty byl tak beznadziejny ze ogladalem z przyzwyczajenia, 7-my troche lepszy ale nie odzyskal swietnosci sezonow 1,2,4. (3 byl nudny-nie moja opinia ale wielu widzów tez :P ). Mimo to zycze milego ogladania :]

amp_litude

wyżej cenie sobie tylko Six Feet Under i The Wire, BrBa na 3 miejscu w moim osobistym rankingu, ten serial obecnie nie ma sobie równych i już najprawdopodobniej nic lepszego nie powstanie

ocenił(a) serial na 10
Oskitello

Do tych,które wymieniliście dodałbym jeszcze Sons of anarchy :) Z Dexterem podobnie jak z Trawką-początek niesamowity, pozniej coraz gorzej, jednakze ten 7 sezon był niezły.

użytkownik usunięty
dadas88

jeżeli nie skupiać się tylko na sensacji/akcji dramacie to polecam jeszcze 2 seriale, które wraz z BB są moimi ulubionymi
oba już zakończone: angry boys i blue mountain state :D ..rozrywka na najgłupszym możliwym poziomie ,ale z grubą nutą zajebistości