POLECAM :)
ciekawe ilu fanow i znawcow urosnie po premierze w polskiej tv :)
a tak na serio to serial jest przegenialny :) na bierzaco od pierwszego odcinka :) i mam
nadzieje ze tak jak dexter bedzie trwal i trwal itrwal ale moze byc jeden klopot :) Walt i jego
choroba :) bo badz co badz nie mozna zapominac o niej :(
Raczej niewielu, "Breaking Bad" to nie "Prison Break" czy "House", jeżeli jakaś ogólnopolska stacja zdecyduje się emitować serial nie będzie to prime time. Kiedy w TVN pojawił się "Dexter" i "Californication" jakoś nie zauważyłem gwałtownego wzrostu popularności tych seriali w Polsce.
w polskiej telewizji BB nie ujrzymy raczej
jeśli będą nadawać, będzie mała oglądalność.
wydaje mi się że będzie nawet mniej fanów niż to miał Dexter.
Jeżeli się w ogóle pojawi, to nie rokuje mu sukcesu. Już widzę ten program telewizyjny... "Niedziela 23.55 Uciekać przed rakiem", weźmy pod uwagę jak wygląda większość Polskiej widowni... Barwy Szczęścia i K jak Kupa to są hity dla naszego społeczeństwa... Breaking Bad serialem akcji raczej nie jest, więc popularności u nas nie będzie... faktem jest także to, że lektor psuje atmosferę..
Pomijając już gusta rodzimej publiczności, to wątpie czy którakolwiek polska stacja zdecyduje się kupić BB bo to jednak dośc kontrowersyjna pozycja
pozdro dla fanow Breaking bad .... nie wiem po co sie tym martwic czy bedzie w polsce ...i tak wiekszasc polakow nie ogarnie tego filmu .... bedzie tak ze to narkotyki a to ma raka i takie tam rydzykowe pierdoły beda gadac ...Polska ma juz co ogladac choc by takie perełki jak :)) "K jak Kupa" hehhehe ( to było dobre) no i za nimi reszta małych kupek takich jak pierwsza miłosc barwy szczescia itd.....A my fani mamy internet i ogladamy to co jest najlepsze na swiecie i to z napisami a nie z lektorem ktory czasem nie wie co tłumaczy i jak i na co...
jeden z najlepszych i najbardziej profesjonalnie zrealizowanych seriali :) sam jestem bardziej pożeraczem seriali niż filmów, i szczerze mówiąc niewiele jest tak rewelacyjnych seriali :) poziom dextera jak dla mnie :) 10/10
Na początku miałam dość tego biednego pierdołę Waltera, co nie daje sobie rady z żoną, miało się ochotę krzyczeć: weź babę i przez kolano!, a ten jego niewydarzony wspólnik Pinkman, co nie może jak nie spierdoli, najbardziej żal Hanka za stukniętą żonę i stresy w pracy. Serial momentami jest naprawdę porąbany, a jego bohaterzy przechodzą metamorfozę, czego w naszych polskich chałturach politycznie i religijnie poprawnych z świecą szukać!!!! szkoda...
Z tego co wiem, akcja serialu przewidziana jest na 4 serie i tyle. I szczerze mam nadziej, że nie będą na siłę wydłużać. Lepiej żeby się sensownie skończył, niż miałby się z tego zrobić to samo co z Prison Break czy Heroes.
nom jak miałoby sie tak zbłaźnić jak herosi to lepiej zeby zakończyli. Ale wszystko zawsze wina szefostwa stacji które wystawia scenażystów do wiatru... p-odobno tak załatwili herosów. Breaking ma plot ustalony a jego twórcy są zbyt szaleni żeby to zepsuć XD
Świetny serial. We ferie połknęłam dwa pierwsze sezony - siedziałam całymi wieczorami, aż mi głowa pękała :P
Jeden z ulubionych.
A szkoda, że w Polsce nie jest o nim głośno.
pewn ei będzie tak jak w przypadku My name is Earl. Najpierw Dadza jakąś sensowną godzine a potem nie wyświetlą nawet to końca sezonu bo będzie za mało widzów. W polsce nie umieją reklamować zachodniech perełek żeby zebrać odpowiedną ilość widzów. Wszędzie napier tylko reklamy Majki i telenowel 350 odcinków które każy juz zna na pamięć.
Breaking miało zajebista oprawę w stanach. A u nas jedyna treklama to pijany aktor rozbijający sie swoim samochodem.