PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

ostatnio przy przełączaniu kanałów natknąłem się w tv na odcinek BB. ku mojemu zdziwieniu był to odcinek który ewidentnie wyprzedzał obecny S5E08 i tu zaspoileruję fragment, który widziałem: Walt wszedł do opuszczonego budynku pełnego ćpunów zniszczonych przez crack, aby odnaleźć Jessiego, który jak się okazało leżał na kartonie kompletnie nawalony metą, brudny i widać było że ćpa od dawna. w tym momencie przełączyłem bo nie chciałem sobie psuć zabawy ale po chwili wróciłem na kanał (ciekawość wzięła górę:)) a tam nie uwierzycie: Gus (tak tak ten czarny, którego wysadził Walt) rozmawiający swobodnie z Hankiem w jakimś biurowcu. Gus widać było też "parę lat później" lekko siwiejący, widać było, że nie stylizowany na scenę a'la "10 lat wcześniej" więc to nie retrospekcja. jak to możliwe, że można obejrzeć odcinki daleko do przodu w publicznej tv? czy ktoś wie coś na ten temat? jeśli tak to gdzie można śledzić ich losy " z wyprzedzeniem'? dodam, że kiedy Walt wchodzi do tego budynku i widzi tych wszystkich zniszczonych ludzi to przeżywa swojego rodzaju katharsis i zaczyna widzieć ile złego robi produkując metę

ocenił(a) serial na 10
rogalo5

To było o ile się nie mylę w ostatnim odcinku drugiego sezonu. W każdym razie na pewno coś takiego było. Radzę kolego obejrzeć całą serie od początku by później nie pisać bzdur.

ocenił(a) serial na 10
Citizens88

hah faktycznie, chyba akurat nie widziałem tego odcinka i nie wiem jak to się stało bynajmniej nie kojarzę. serial oglądam od początku ale dzięki za naświetlenie tematu bo nie dawało mi to spokoju. a tak na marginesie to mogłeś sobie darować ostatnie zdanie-nie jestem idiotą od pisania bzdur tylko nie widziałem tego odcinka

ocenił(a) serial na 10
rogalo5

przecież on nie napisał,ze jesteś idiotą.
"ku mojemu zdziwieniu był to odcinek który ewidentnie wyprzedzał obecny S5E08"-to sa rzeczywiście bzdury.

ocenił(a) serial na 10
aronn

tym bardziej, ze jest tam Gus... xD ja juz po tym bym sie skroil, ze cos tu nie halo