Jakoś nie przypadł mi do gustu za bardzo, sam w sobie jest dość dobry ale taki bez tej kropki nad i
obraziłem cię pytając o to czy obejrzałeś całość czy tylko fragment? to masz bardzo niski próg 'bycia obrażonym', rozumiem, że jak ktoś spyta cię czy wiesz która godzina też odpowiadasz mu "obrażasz mnie w tym momencie, ja bym nie wiedział która godzina?!".
pytam furiaciku, bo ja po obejrzeniu pierwszego sezonu też czułem pewien niedosyt i brak 'tej kropki nad i', ale po zapoznaniu się z całością zmieniłem swoją początkową opinie.
a ja nie oglądnąłem całego sezonu, bo mnie nie porwał. Szału nie ma, więc się nie zmuszę :f ale rozumiem, że większości się podoba, gusta i guściki
obejrzałem na tyle, żeby ocenić. Każdy serial mam oglądać do końca żeby ocenić ?
To ciekawe skąd Breaking Bad ma ocenę, skoro jeszcze się nie skończył : O
obejrzałeś nie cały 1 sezon i oceniasz cały serial. Seriale się ocenianie po 2 - 3 sezonach, żeby pozwolić mu się rozkręcić. Jakby każdy oceniał tak jak ty to najlepszy serial ever The Wire miałby słabą ocenę no bo pierwsze odcinki też są słabe. Naprawdę żałosny sposób oceniania.
Oceniać to można nawet po napisach początkowych, ale z całym przekonaniem mogę podpisać się pod stwierdzeniem, że każdy kolejny sezon jest lepszy (moja własna subiektywna opinia). Jeśli się komuś nie podoba to tylko jego strata.
jedna strona:
-strasznie meczacy poczatek serialu i niektore odcinki w kolejnych sezonach, czasem ma sie wrazenie nudego amyrykanskiego gatunku soap opera wspolne sniadania (platki z mlekiem) wspolne kolacje wspolne rozmowy (poduszka mowcy) typowo amerykanski dzien z zycia
-nienawidze gdy ktos tak robi ale sam mialem ochote przewinac kilka scen a i odcinkow takze
druga strona:
-jesli juz sie przebrnie przez poczatek pierwszego sezonu i "przyzwyczai" do tego serialu nie majac nic innego do ogladania to faktycznie czlowiek chce sie dowiedziec co dalej
zaczalem ogladac po pitbulu i glinie liczac na watki kryminalne a trzeba przyznac ze jest to mocny dramat z dodatkiem kryminalu troche sie przeliczylem ale przyznaje ze swiadomie brne dalej i moge stwierdzic ze po podliczeniu wychodzi na plus
@nillvo ma racje serial moze sie nie podobac