PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

jak dla mnie ten serial już się skończył - znalazłem wszystkie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania w czwartym sezonie i nie wyobrażam sobie piątego...

użytkownik usunięty
gniewkostrowski

Nie wszystkie. Po obejrzeniu 5 sezonu przekonasz się, że jednak coś twojej uwadze umknęło. Nie będę rozpisywał się co, bo to już kolejna osoba, która uważa, że tak mógłby się zakończyć serial, a gówno prawda.

użytkownik usunięty

Witam, Blue Silesa? dobrze kojarze ze 5 seria będize dobpierow 2012? czy ty juz coś widziałes?

użytkownik usunięty

Tak, jestem z przyszłości z planety K-PAX oddalonej o 3 kwatryliony lat świetlnych.

Ile Wam ludzie idzie powtarzać, że 5 ostatni sezon będzie się opierał na DEA i Hanku? Czy tak trudno pojąć, że od pierwszego sezonu to jest głównym przewodnikiem, zaraz obok gotowania mety?
Jest tyle nieścisłości jeszcze, które muszą zostać rozwikłane. To będzie właśnie piątka.
Jeżeli chcecie jakieś przyszłościowe motywy, to chociażby śmierć Gusa (czyli wielkiej szychy) i Hectora (który ówcześnie był na komisariacie DEA, a chwile później razem z Fringiem zginął)...

użytkownik usunięty

jak milo ze jestes kosmitą :P

użytkownik usunięty

Taaa i rozdaje darmowe autografy + popcorn.