PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

keidy??

ocenił(a) serial na 9

WHEN premiera piątego sezonu?????????

ocenił(a) serial na 10
Killer_JOE

jest taka strona, nazywa się www.google.pl i w niej poszukaj odpowiedzi na to pytanie. A na serio to nie ma jeszcze dokładnej daty 5 sezonu.

Killer_JOE

ogólnie 2012, być może w marcu tak jak 3 i 2 sezon (jednak to tylko takie moje gdybanie, zupełnie niewiążące).

użytkownik usunięty
piter236

Wątpię, żeby premiera była w marcu. 5 sezon na pewno będzie minimum w lipcu 2012 roku (rok po początku poprzedniego sezonu), na dodatek ostatni będzie miał aż 16 odcinków, więc myślę, że wszystko musi zostać dopięte na ostatni guzik i przeciągnie się aż do sierpnia - września.

ocenił(a) serial na 10

Nie będe zdziwiony jak "Breaking Bad" nie będzie miało premiery nowego sezonu w tym roku i jest to nawet całkiem prawdopodobne. Fani "Mad Men'a" czekają już półtorej roku na nowy sezon. Ostatnio AMC zaangażowana jest w dużo nowych produkcji co spowodowało opóźnienia.

ocenił(a) serial na 10
thegoodoldtimes

Łoo... jaki znawca... (to nie jest przypadkiem sarkazm, absolutnie). Bardzo bym chciała już piąty sezon. Szkoda tylko, że tak mało w odcinków jest w poszczególnych. Nieważne, że mają ponad 45 minut. Bardzo lubię ten serial. Strasznie mi się podoba. Szkoda też, że ani AMC ,ani polski FOX nie są popularnymi stacjami, a kanał FOX jest dostępny tylko w szerszych ofertach telewizji kablowych. No niestety... muszę oglądać BB w internecie w kiepskiej jakości i często z błędami w tłumaczeniu ale z drugiej strony to dobrze, że nie ma lektora :)

ocenił(a) serial na 10
Kamcia_

AMC na konferencji prasowej ogłosiło, że "Breaking Bad" powróci w trzecim kwartale tego roku.

http://insidetv.ew.com/2012/01/14/killing-date-walking-dead/

ocenił(a) serial na 10
thegoodoldtimes

Oo. Dzięki. :) Przeczytałam te informacje a propo seriali AMC i tak się zastanawiam czy `Walking Dead` jest dobre. Może dopóki 5 sezonu Breaking Bad nie będzie zdecyduję się na `Walking Dead` albo `Mad Men` :)

ocenił(a) serial na 10

Gilligan nie wykluczył możliwości, że te 16 odcinków zostanie rozbitych na dwa sezony. Głośna była swego czasu opinia jednego z twórców The Walking Dead, jakoby faworyzowanie Mad Men przez AMC (podpisany zostały z nimi nowe kontrakty, zawierające sumy, o jakich Cranston i spółka mogą jedynie pomarzyć) doprowadziło do ograniczenia budżetów TWD i BB - dlatego też sam showrunner Chodzących Trupów zrezygnował ze swojej posady i stwierdził, że nie będzie podpisywał się pod projektem, którego jakość może znacząco spaść poprzez zmniejszenie nakładów finansowych. Zresztą sam Gilligan z rozbrajającą szczerością przyznał, że odcinek "Fly" był niczym innym jak próbą ograniczenia kosztów poprzez prowadzenie większości odcinka w kameralnej scenerii. Smutne to trochę, że nawet tak topowe seriale, jak te wymienione powyżej, zależą właściwie jedynie od pieniędzy.

ocenił(a) serial na 9
Killer_JOE

Hmm, martwię się czy 5 sezon nie zepsuje serialu. Koniec 4 sezonu był naprawdę dobrym końcem serialu, który bez oporów nazwę rewelacyjnym. Przykłady wielu innych serialów pokazują, że kontynuowanie serii na siłę psuje obraz całego serialu, a tego bym bardzo nie chciał.

ocenił(a) serial na 10
Straken

Straken nie marudź :) są seriale które faktycznie z każdym sezonem są co raz gorsze, ale chyba Braking Bad to nie grozi :) są też takie które z sezonu na sezon są lepsze, np. The Shield który zakończył emisje po 7 sezonach, pamiętam że pierwsze 3 sezony były całkiem fajne ale dopiero od 4 zaczeło się dziać do tego stopnia że każdy odcinek oglądałem w napięciu i zamartwianiu się o losy bohaterów :) a finał 7 sezonu można określić mianem jednego z najlepszych w całej serialowej historii :) tak przy okazji polecam ten serial, genialny...