Ostatni odcinek oglądałem tak jakby świat się kończył.Do zobaczenia za 6 miesięcy ;D
Twórcy serialu właśnie zapowiedzieli, że drugi "pół-sezon" będzie rozbity na 2 "ćwierć-sezony". A więc 4 odcinki zobaczymy w 2013 r. i 4 kolejne w 2014 r.
Też bym chciał, aby to był żart. Zwłaszcza, że teraz jeszcze wspomnieli o możliwości rozbicia drugiego "ćwierć-sezonu" na dwa "1/8-sezony". Czyli:
2013 - 4 odcinki
2014 - 2 odcinki
2015 - 2 odcinki (mam nadzieję, że chociaż tych dwu odcinków nie rozłożą na 2 lata).
Właśnie. Też mnie to dziwi, zwłaszcza jak słyszę plotki o rozbiciu drugiego "1/8-sezonu" na dwie "szesnastki". Czyli będzie tak:
2012 - 8 odcinków
2013 - 4 odcinki
2014 - 2 odcinki
2015 - 1 odcinek
2016 - 1 odcinek (oby nie podzielili go na pół).
Równie dobrze mogą rozbić to na jeden odcinek 5 sezonu rocznie,takim oto sposobem finałowy odcinek obejrzymy w 2020 :D
mam nadzieje, że ktos zrobi im psikusa i kolejne odcinki wkrótce trafię w sieć. to się nauczą nie grać w chu...a z widzami :D
Weź pod uwagę, że te odcinki mogą być jeszcze nie ukończone, niedopracowane, etc.
Będzie po jednym odcinku przez 8 lat na każde Boże Narodzenie, zaraz po Kevinie.