PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

komedia czy dramat

ocenił(a) serial na 9

mógłby mi ktoś powiedzieć co to za gatunek serialu, bo jeżeli jakaś głupkowata komedia (wnioskuję ze zdjęć) to raczej się nie skuszę. W opisach napisano,że dramat. kryminał?

ocenił(a) serial na 10
kwieku50

Na pewno to nie jest głupkowata komedia. Breaking Bad to bardziej poważny serial.

ocenił(a) serial na 10
kwieku50

Najlepszy serial jaki oglądałam,naprawę polecam!

ocenił(a) serial na 9
kwieku50

To jest raczej dramat, ale zawiera elementy humorystyczne (np. taki humor sytuacyjny, komizm niektórych postaci - dobrze rozładowują napięcie, bez nich byłby to czysty dramat, który oglądając można by popaść w depreche). Ogólnie określiłabym ten serial mianem dramatu. Występuje pare elementów humorystycznych, ale wnioski, ogólnie całe przesłanie, sytuacja bohaterów jest raczej dramatem w czystej postaci.

ocenił(a) serial na 10
kwieku50

Powiem jedno, nie sugeruj się tym zdjęciem...też tak robiłem i odkładałem obejrzenie tego serialu chyba pół roku ;) Zdjęcie właściwie nie mówi nic o fabule serialu ;)
+ zgadzam się z głosami powyżej.

ocenił(a) serial na 10
kwieku50

trochę czarnej komedii, kryminał, ale najbardziej to dramat oraz film psychologiczny (obserwujemy przemiany psychologiczne bohaterów oraz ich trudne wybory). Skuś się, nie będziesz żałował, tylko nie rezygnuj po kilku odcinkach, serial nie ma tendencji spadkowej, każdy sezon to kolejny element całej układanki jaką jest BB - arcydzieło.

ocenił(a) serial na 9
kwieku50

dzieki wszystkim za opinię, jestem już po po dwóch odcinkach, suuuper !!!