PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

serial obejrzałem wcześniej z napisami, teraz jak oglądam to w polsacie to nóż się otwiera
w kieszeni
ten gość jest taki drętwy, że głowa boli

ocenił(a) serial na 9
amp_litude

To już się robi męczące. Wszyscy jeżdżą po lektorach, jaki by nie był. Sam nie jestem ich fanem, ale ten na Polsacie jest naprawdę w porządku. Brzmi naturalnie. Zazwyczaj jak lektor próbuje grać to wychodzi jakaś parodia.

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

chłopie nie generalizuj, nie jestem wszyscy -czy oglądałeś serial z napisami a teraz w polsacie? film traci klimat przez to tlumaczenie
poza tym polsat nie traktuje go chyba zbyt poważnie - słaba godzina emisji i jeszcze to niezapowiedziane opóźnienie przez jakieś densy
PS mogliby puszczać po 2 odcinki

ocenił(a) serial na 9
amp_litude

Pierwszy sezon ma ich tylko 7, więc do tej pory emisja by się skończyła. A co do napisów: tak oglądam seriale z napisami. Wiadomo, że lepiej. Ale:
1. Serial nie traci klimatu z lektorem. Ma inny klimat.
2. Polsatowski lektor jest w porządku.

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

ktoś z Polsatu chyba czyta wpisy na filmwebie, są 2 odcinki dzisiaj :)

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

lektor wczuł się chyba w rolę, jest lepiej

amp_litude

Jeju co ty masz do godzinny godz 22 nie jest aż tak póżno po drugie serial jest od 16lat wiec w Polsce tego serialu nie puszczą ci np o 20:00 zgodzę się ze może jest to niedziela a rano trzeba wstac do pracy no ale teraz do pracy chodzi na rózne godzinny wiec uwazam ze godz 22 nie jest zlą godziną emisji serialu.

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

Racja, jak słysze jak mówi "joł" to po prostu.. D:

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

To dlatego, że za pierwszym razem oglądałeś z napisami i się przyzwyczaiłeś.

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

Ja jak coś oglądam to tylko z napisami, ale akurat ten lektor na polsacie nie jest taki zły. Nawet da się to oglądać, chociaż wiadomo, że do napisów nie ma porównania.

ocenił(a) serial na 10
amp_litude

oj tam przesadzasz poprostu, jak ty niby sobie wyobrażasz w telewizji serial z napisami? no masakra, nikt by tego nie oglądał. A lektor nie jest zły

ocenił(a) serial na 9
ziuta052

jak już powiedział kilka razy zajebiście zamiast spoko, czy cip@ zamiast ciota. Chyba raz nawet padło kur...- nie jest tak źle.