serial obejrzałem wcześniej z napisami, teraz jak oglądam to w polsacie to nóż się otwiera
w kieszeni
ten gość jest taki drętwy, że głowa boli
To już się robi męczące. Wszyscy jeżdżą po lektorach, jaki by nie był. Sam nie jestem ich fanem, ale ten na Polsacie jest naprawdę w porządku. Brzmi naturalnie. Zazwyczaj jak lektor próbuje grać to wychodzi jakaś parodia.
chłopie nie generalizuj, nie jestem wszyscy -czy oglądałeś serial z napisami a teraz w polsacie? film traci klimat przez to tlumaczenie
poza tym polsat nie traktuje go chyba zbyt poważnie - słaba godzina emisji i jeszcze to niezapowiedziane opóźnienie przez jakieś densy
PS mogliby puszczać po 2 odcinki
Pierwszy sezon ma ich tylko 7, więc do tej pory emisja by się skończyła. A co do napisów: tak oglądam seriale z napisami. Wiadomo, że lepiej. Ale:
1. Serial nie traci klimatu z lektorem. Ma inny klimat.
2. Polsatowski lektor jest w porządku.
Jeju co ty masz do godzinny godz 22 nie jest aż tak póżno po drugie serial jest od 16lat wiec w Polsce tego serialu nie puszczą ci np o 20:00 zgodzę się ze może jest to niedziela a rano trzeba wstac do pracy no ale teraz do pracy chodzi na rózne godzinny wiec uwazam ze godz 22 nie jest zlą godziną emisji serialu.
Ja jak coś oglądam to tylko z napisami, ale akurat ten lektor na polsacie nie jest taki zły. Nawet da się to oglądać, chociaż wiadomo, że do napisów nie ma porównania.
oj tam przesadzasz poprostu, jak ty niby sobie wyobrażasz w telewizji serial z napisami? no masakra, nikt by tego nie oglądał. A lektor nie jest zły