PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

muzyka

ocenił(a) serial na 10

gdzie znajdę tytuły utworów z podziałem na sezony i odcinki? Konkretnie szukam utworu z ostatniego odcinka 4 sezonu, kiedy Gus idzie do ośrodka żeby zabić Hectora.

ocenił(a) serial na 10
zonk_2

ciezko wpisac breaking bad soundtrack w google? amc udostepniło wszystko szczegolowo na stronie

dawid1420

Nie "ciężko" tylko w większości przypadków (prawie zawsze) nie udostępnia nikt takich szczegółowych informacji.
Tutaj było inaczej. Co ciekawe, opisali to w sposób bardzo zrozumiały, podając nawet momenty w jakich użyto danego utworu.
Na przykład: "5. After receiving the "all clear" from Tyrus, Gus enters the nursing home and confronts Tio."

ocenił(a) serial na 10
BUNCH

Takie informacje sa udostepniane ZAWSZE. W szczegolnosci na stronach stacji transmitujacej serial, a jesli ta metoda zawiedzie chociaz przewaznie za pierwszym razem tam wlasnie jest lista utworow w podzieleniu na sceny. Kilka klikniec w google i lista sie znajdzie.

thegoodoldtimes

To ja się pierwszy raz spotykam z takim czymś, że strona stacjo telewizyjnej jest taka uczynna i podaje nam nazwy utworów. Co im do tego? Po co im to rozpisywać? A tak uczynnie jak zrobiła to ta stacja to już w ogóle coś niebywałego. Jestem przyzwyczajony do tego, że pewne utwory po prostu przepadają na amen.

ocenił(a) serial na 10
BUNCH

Wiadomo, ze jak produkcja jest bogata w przyzwoita sciezke dzwiekowa to ludzie zastanawiaja sie jakie utwory umilaja im ogladanie. Zapewne stacje transmitujace nasze ulubione seriale poszly droga dedukcji, ze pojawia sie ogromna ilosc pytan o utwory na forach dyskusyjnych i w komentarzach na stronach stacji i postanowila udostepnic listy utworow. Zwykle nie szukam jakos specjalnie sciezek dzwiekowych ale kilka razy juz sie z tym spotkalem i uwazam to za powszechne. Listy utworow udostepnione na stronach stacji podzielone na sceny z dokladnymi opisami znalazlem w przypadku np. Misfits, House, Skins, Chuck, One Tree Hill wiecej na ta chwile nie umiem sobie przypomniec ale jest to zawsze ogolnodostepne. Stacje na wszystkie sposoby probuja przyciagnac fanow.

ocenił(a) serial na 10
zonk_2

http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2011/06/season-4-music.php

ocenił(a) serial na 10
zonk_2

Tytuł to : Apparat - Goodbye feat. Soap&Skin
Jeśli chodzi o instrumentalna wersje ----> http://www.youtube.com/watch?v=4b6sDY7hiB4

Swoją drogą, fenomenalna nuta ;) Chciałbym, żeby leciała na moim pogrzebie :D

ocenił(a) serial na 10
eXacT

da się załatwić, powiedz tylko gdzie i kiedy : ) Soundtrack mam już cały skompletowany. Pierwszy raz spotykam się z tak dokładnie rozpisaną muzyką do serialu