Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332988
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jeden z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek powstały!

ocenił(a) serial na 10
szm007

"najlepszy" mała poprawka :]

ocenił(a) serial na 10
szm007

właśnie. Nie jeden tylko numer jeden! Mogę to śmiało stwierdzić po obejrzeniu finału 4tego sezonu. Naprawdę całą konkurencję zostawia w tyle. Ale też wolał bym żeby reszta została niedopowiedziana. Piąty sezon niepotrzebny. Już chyba nic nie pobije tego finału. Choć twórcy BB potrafią na prawdę chyba wszystko więc niewykluczone jak piaty sezon okaże się jeszcze lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
grimpilgrim

No mozna wiele wątków kontynuować,ale z drugiej strony pierwszy raz Walta już nic nie skłania by wyrabiać dalej metę.

ocenił(a) serial na 10
aronn

5 sezon to zagadka. przez 12 odcinków 4-tego sezonu cieszyłem się, że 5 sezon powstanie, jednak ostatni epizod sprawił, że wolałbym, żeby kontynuacji już nie było. Spodziewam się jednak, że będzie świetny. Bo ten serial zasługuje na to, żeby w pamięci oglądających pozostać arcydziełem. Faktycznie jeden z najlepszych seriali. obok niego jeszcze "kompania braci" jest świetna. Lost i Prison break też miały dobre początkowe sezony, szkoda, że się stoczyły. Z innej beczki do grona najlepszych seriali dorzuciłbym Detektywa monka i Baranka Shauna.