Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333298
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

postac Jessego

ocenił(a) serial na 10

Jestem dopiero na 11e 2s i ogólnie serial bardzo mi się podoba , a zwłaszcza gra aktorska i to ze
w każdym odcinku zawsze się coś dzieje , Tylko strasznie irytuje mnie totalna głupota Jessego
który ma więcej szczęścia niż rozumu , rozumiem ze pewnie dzięki temu ten serial jest taki
popularny iz występują w nim różnorodne postacie adekwatne do rzeczywistych sytuacji , ale
wkurza mnie to ze Jesse jest ćpunem , to zupelny brak odpowiedzialności i to mnie strasznie
irytuje bo prawie wszystko psuje sie przez niego . I tu moje pytanie kiedy i czy wgl Jesse
przestanie ciapać ?

ocenił(a) serial na 10
skyline8

po co chcesz to wiedzieć? :) to przecież głupota
ten serial wywołuje jakieś emocje i w tym jest twoja nienawiść do Jessiego, ale to moim zdaniem dobrze, nie ? :)
pozdro

ocenił(a) serial na 10
mypy

No własnie to jest negatywne uczucie , bardzo irytująca głupota z jego strony która aż sprawia ze mniej lubię ten serial , dlatego jestem ciekawa czy okaże odrobinę inteligencji i rzuci to badziewie dla swojego dobra i interesu , jak sie dowiem ze rzuci to w przyszlych sezonach to mniej będę sie wkurzać na ta postać oglądjąc go teraz .

ocenił(a) serial na 9
skyline8

Jessie do końca swoich dni pozostanie złym i nie dobrym ćpunkiem.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Sarkazm ?

ocenił(a) serial na 10
skyline8

bardziej od Jessiego wkurza mnie żona Walta, aż mi ciśnienie podnosi

ocenił(a) serial na 10
mypy

No ona jest bardziej wkurzająca i to od samego początku Jesse był fajny na początku potem zaczął być takim sierota która sama nic porządnie niu potrafi zrobić

ocenił(a) serial na 10
skyline8

Tak została napisana jego postać. Za to przynajmniej wykazuje empatię w przeciwieństwie do wielu innych bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
skyline8

Przeciez to wlasnie na tym polega, ta spojnosc tych 2 postaci Walta i Jesseiego, ten kontrast ma ogromne znaczenie w ich relacjach i sposobnosci w biznesie. Dlatego tworza swietna harmonie, Walt uosobienie dokladnosci, porzadku, a Jasse wprowadza odrobine chaosu, dzieki czemu wzajemnie sie dopelniaja. Tylko, ze potem wszystko sie odwroci w druga strone, ale nie bede ci zdradzac bo takie arcydzielo nalezy samemu sprawdzic :)

ocenił(a) serial na 9
skyline8

Ta postać jest bardzo autentyczna, nie każdy jest sprytny i fajny. Po za tym, na jego ćpanie składa się wiele rzeczy, nic nie jest czarne czy białe. Charaktery w tym serialu są bardzo rozbudowane - jak w życiu. Nie wierze, że nie znasz takich osób. Co do pytania, oglądaj!