Jestem dopiero na 11e 2s i ogólnie serial bardzo mi się podoba , a zwłaszcza gra aktorska i to ze
w każdym odcinku zawsze się coś dzieje , Tylko strasznie irytuje mnie totalna głupota Jessego
który ma więcej szczęścia niż rozumu , rozumiem ze pewnie dzięki temu ten serial jest taki
popularny iz występują w nim różnorodne postacie adekwatne do rzeczywistych sytuacji , ale
wkurza mnie to ze Jesse jest ćpunem , to zupelny brak odpowiedzialności i to mnie strasznie
irytuje bo prawie wszystko psuje sie przez niego . I tu moje pytanie kiedy i czy wgl Jesse
przestanie ciapać ?
po co chcesz to wiedzieć? :) to przecież głupota
ten serial wywołuje jakieś emocje i w tym jest twoja nienawiść do Jessiego, ale to moim zdaniem dobrze, nie ? :)
pozdro
No własnie to jest negatywne uczucie , bardzo irytująca głupota z jego strony która aż sprawia ze mniej lubię ten serial , dlatego jestem ciekawa czy okaże odrobinę inteligencji i rzuci to badziewie dla swojego dobra i interesu , jak sie dowiem ze rzuci to w przyszlych sezonach to mniej będę sie wkurzać na ta postać oglądjąc go teraz .
No ona jest bardziej wkurzająca i to od samego początku Jesse był fajny na początku potem zaczął być takim sierota która sama nic porządnie niu potrafi zrobić
Tak została napisana jego postać. Za to przynajmniej wykazuje empatię w przeciwieństwie do wielu innych bohaterów.
Przeciez to wlasnie na tym polega, ta spojnosc tych 2 postaci Walta i Jesseiego, ten kontrast ma ogromne znaczenie w ich relacjach i sposobnosci w biznesie. Dlatego tworza swietna harmonie, Walt uosobienie dokladnosci, porzadku, a Jasse wprowadza odrobine chaosu, dzieki czemu wzajemnie sie dopelniaja. Tylko, ze potem wszystko sie odwroci w druga strone, ale nie bede ci zdradzac bo takie arcydzielo nalezy samemu sprawdzic :)