To przeczytaj co na nim jest napisane. Reprezentuje nadchodzący koniec serialu, głosząc, że wszystkie złe rzeczy mają swój koniec. Plus data premiery
Powinien być plakat, który przedstawia serial, a nie zapowiedź tego, że będą ostatnie odcinki.
Już dawno temu założyłem podobny temat odnośnie innego dennego plakatu, ale efektów nie było. Wątpię, by tym razem coś można było zrobić...
a mi się nowy plakat podoba, na starym był przecież Walter jeszcze jako dobry tatuś i miły nauczyciel, z włosami i wąsem, nie nawiązywał do całości serialu, nowy jest bardzie klimatyczny
Ale pierwszy przedstawiał super klimat pierwszego, no i może drugiego sezonu. Opuszczone tereny, słoneczna pogoda i Walter wpół dobry tatusiek i wpół Heisenberg. Wchodząc na forum tego serialu można było wiedzieć, czego się spodziewać, a teraz? Tylko ci, którzy obejrzeli wszystkie 5 sezonów są w stanie to zrozumieć, więc apeluje o zmianę! :D
http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668/posters#poster-7315973
ten plakat jest najfajniejszy wg mnie
w sumie.. Broń Jesse'go ukryta przed Walterem. Tak jak w scenie, kiedy Walt przynosi kasę Pinkmanowi.