skonczylem 2 sezony, nawet fajnie się ogląda ale jak się pojawia ten syn retard to mnie irytacja ogarnia i ta zona, oby nigdy mnie taka nie złapała
w ogole nie polecam ogladac ciurkiem bo szybko sie nudzi
I to do kwadratu. Ciurkiem oglądałem, bo nie mogłem się oderwać, no ale są na tym świecie różni dziwacy.
Akurat Skyler, mimo, że tak wielu użytkowników irytuje, jest bardzo dobrym materiałem na żonę. Myślę, że nie grozi ci, żeby tego typu kobieta chciała cię łapać. Śpij spokojnie.
weeeeż chcicaż mnie rozbawiłes :PPP ps. ja obejrzałem sezony 1-3 ciurkiem w ciągu tygodnia i nie pamiętam by mi sie nudziło/ przeciwnie wciągneło mnie na MAXXXXA :D
panslawomir chyba nie ma gustu , zalecam dalej oglądać pokemony .
Breaking Bad to arcydzieło
jestem po 2 sezonie i zgadzam się , Maciuś z klanu jest bardziej ogarnięty od tego synalka, w dodatku ta żonka, ja na jego miejscu zanim bym sie wziol za zarabianie kasy na mecie to bym najpierw się pozbył tej rodzinki, bo przy niej to nic tylko w sadzić łeb do piekarnika i odkręcić gaz.
Nic nie zrozumiałeś z tego serialu. Gdyby nie rodzina, to Walt nigdy nie zająłby się produkcją mety.
A od trzeciego sezonu serial jest coraz lepszy. Osobiście (po obejrzeniu prawie 4 sezonów) uważam 2 sezon za najsłabszy.
Tak jakby scenarzyści nie wiedzieli, w którą stronę iść (na serio czy trochę z przymrużeniem oka - choćby występ Mariachich z piosenką o Heisenbergu). Moim zdaniem wybrali dobrze - serial stał się bardziej mroczny i ciężki, ale to wyszło mu tylko na dobre.