dokładnie ... do 3 sezonu robili jakościową żyletę , od czwartego są widoczne momentami kwadraty , źle skompresowane itd , polecam relase orenji , są najlepsze
ściągam w wersjach 720p , około 1,2 gb na odcinek , inaczej sobie tego nie wyobrażam , dźwięk w 5.1 i hd , kawka i oglądanko :) , przy tak pięknych zdjęciach i ujęciach nowego meksyku tylko 720 p , pozdrawiam
Moja zajmowała 1,15 Gb, a poprzednie odcinki (w innych wersjach) po 1,3 Gb. Może faktycznie jakiś drobny spadek jakości, ale ja nie odczułem takiego wrażenia.
A oglądanie online to porażka, 720p rządzi, tylko w tej jakości oglądam filmy i seriale, no chyba, że jakiś mało popularny serial to ciężko znaleźć i nie ma opcji.
Zassanie odcinka to w moim przypadku z 25min, także korzystam sobie :)))
kurcze ja ściągam w wersjach 300 mega w mp4 i jak dla mnie jakość spoko :P (mały monitor), zwłaszcza jak się kiedyś oglądało seriale na megaupload
Jak się ma małą rozdzielczość to idzie oglądać, ale 720p to nie tylko obraz, a dźwięk też. Jakby mi dużo zajmowało pobieranie to bym dał sobie spokój, ale jak mam możliwość to czemu nie.
Ja mam średnią rozdzielczość i nie trawię jakości dvd, a co mają dopiero powiedzieć właściciele lepszego hardware.