Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332760
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

zakończenie.. BB

użytkownik usunięty

ja stawiam ze teraz albo walter wykiwa gusa albo na koniec 4ego sezonu zginie ..oba zakończenia są dosc prawdopodobne ale to z pozbyciem sie cwaniaczka gusa byloby chyba ciekawszym i bardziej interesujacym rozwiazaniem ..walter meth king xd

awy co mówicie ;>?

użytkownik usunięty

co mnie ciekawi to to czy scenarzyści mają zaplanowane to co się dzieje w breaking bad wiedza jak postępowac czy wymyslają wątki na poczekaniu <myśli>

ocenił(a) serial na 10

będzie piaty sezon więc walter musi przeżyć czwarty sezon :) , a co do gdybań to myślę że walt będzie pracował za darmochę i w wielkim stresie za wyczyny z trzeciego sezonu , a potem zgada się z jakąś inna grupa przestępcza żeby pozbyć się gusa

ocenił(a) serial na 10
tyrantx

To jest gra o zbyt wysoką stawkę, żeby Walt mógł zaczynać od nowa. Za Gusem stoją setki jego ludzi, którzy tak na prawdę nie należą do niego, tylko do jego pieniędzy. Walt albo zajmie miejsce Gusa, albo zginie, a skoro ma być piaty sezon, to raczej ten pierwszy scenariusz...

ocenił(a) serial na 9
rogo_corner

Wg. mnie skonczy sie to wsypaniem Gussa i jego armii policji i Walt bedzie na podsluchu robil. Potem ochrona swiadkow itp.