PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810557}

Bridgertonowie

Bridgerton
2020 -
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 52332
5,8 16 krytyków
Bridgertonowie
powrót do forum serialu Bridgertonowie

Uważam, że to naprawdę bardzo dobry serial, warty polecenia, z pewnością do niego wrócę, skłaniam się również ku przeczytaniu książek. Szczególnie urzekła mnie w nim ścieżka dźwiękowa- współczesna muzyka, grana w wersji instrumental, dodawało to fantastycznego klimatu ("Wildest Dreams" w tym wydaniu jest cudowna, moja ulubiona), muzyka idealnie dopasowana do każdej sceny. Wykreowany świat był bardzo oryginalny i mimo niezgodności, co poniektórzy już się na to oburzali (jako że czarnoskórzy w tym czasach nie mogli być arystokracją), to mnie to w ogóle nie przeszkadzało, wręcz nie widzę innej możliwości, bo Simon to miód na moje serce. Ogólnie to chemia między nim a Daphne była hipnotyzująca, latały iskry. Bardzo mi się to podobało, bo było to autentyczne, każde spojrzenie, każdy krok sprawiały że się im kibicowało. Nie mogłam się na nich napatrzeć, wyczekiwałam scenek z nimi. Początkujący aktorzy, a odwalili kawał dobrej roboty! Szczerze polecam te serial. Nie należy brać wszystkiego na serio, a obejrzeć z uśmiechem i luzem, bo zabawnych, wzruszających i ciekawych scen nie brakowało.