BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Chciłam założyć ten temat dlatego,żebyście pisali e-maile jak znacie do gwiazd serialu Brzydula.

aiclo

Kto zna e-mail do Juli Kamińskiej i do Filipa Bobka?
Niech mi napisze na tej stronce na tym temacie.:)

aiclo

może na ich oficjalnych stronach ?

za krótki <br/>

Natalie_9711

No może tylko,że ja nie znam ich oficjalnych stron:)
A ty znasz?

aiclo

Hej, czy znacie e-maile do nich?
Bo szukam oficjalnych stron, ale chyba nie mają?

klaudulka

No wiesz co ja właśnie tez się pytałam ich znaczy sie tych co też tu maja konto no i oni nie znaja a ja tez nie znam a chciłam do niej napisać znaczy sie do Julia Kamińskiej i do Filipa Bobka ale nie znam ich E-maili no t nie mam jka napisać.A ja też szukałam i też chyba nie maja tych stron oficjalbych swoich bo suzkałam i nic nie znalazłam tylko same strony z autografami a nie z tym co chce więc albo suzkaj albo może jakaś twoja koleżanka będzie wiedizła ale nie wiem a jak ja znajde to na tej strone na tym temacie napisze ale wątpie.Ale nawet jak znajde to pewnie nie będą to ich prawdziwe e-maile jak znam życie tylko ktoś po prostu doda zmyślony i to będzie możana poznać po tym,że Julia nie odpisuje więc wiesz.A ty się zapytałaś czy ktoś zna jak ty przecież nie widzisz,że ja się juz pytałam i nikt mi nie odpisał z e-mailem tylko,że może na ich oficjalnych stronach.
A odlądałaś milionerów z Julią Kamińską i Filipem Bobkiem?
Ja oglądałam i wugrali 40,000zł.
Były milionerzy w piątek z nimi.
A z Michałem i Prokopem było w sobotę(znaczy sę w ten piatek i w ta sobote)I oni wygrali 250,000zł i razem maja na fundacje nie jestes sam mają 290,000zł.
Więc jak coś to szukaj:)