teraz serial leci od 25.02 od godz. 22.10 i do tego dwa odc. czyli do 24.00 a to wszystko dlatego ze Lis zajal godz. 21.10
Nieprawda.
W ten poniedziałek 22 odcinek leci o 22:15.
A w następny poniedziałek 23 odcinek leci o 23:00 .
ku**a ten Lis jest beznadziejny.kolejny szajs polityczny.Wystarczy tego Teraz my jest fajnym programem,po co robić kolejny który nie ma szans konkurować z produkcja TVN.CSI: kurde nie ma a chciałam dzisiaj zobaczyć i co chust.Może Betty w ogóle na 1 w nocy przesunąć. :/ i teraz nie wiem czy co tydzień będą 2 odcinki?? a mam pytko czy jest 3 sezon?? i ile do końca 2 S. zostało odcinków? mieszają w tych telewizjach najlepiej jakby TVN,TVP1,polsat zrobiło osobne kanały tylko na seriale,mówię tu o amerykańskich dobrych produkcjach typu Betty,Prison,Heroes,CSI,Smallville i inne.Każdy byłby zadowolony,kanał by zrobić czynny do 23 to po nocach ludzie by nie siedzieli...na pewno coś takiego było by trudne bo nie da sie każdemu dogodzić ale przynajmniej seriale by nie były wycofywane nagle z ramówki tak jak Smallville,przesuwane z powodu Sopotu czy innej imprezy,albo puszczane w godzinach kiedy ludzie po całym dniu woleli spac.
no to na tyle.Amen :P:P:P:P:P
Druga seria będzie miała 21 odcinków , narazie w USA wyemitowano 13.
A o 3 sezonie nic nie wiem jeszcze.. jesli będzie to napewno dość pózno.
Na następny tydzien Betty będzie o 23:15 , już ostatni odcinek I sezonu.
A czy będą puszczać 2 to sie zobaczy , napisałam do TVP2. Może odpiszą.
A co do CSI:LV to szkoda ,że nie leci ;/ pieprzony Lis.
a skad wiesz ze Betty bedzie w nastepny tydzien o 23:15?? bardzo mnie to zaciekawilo, bo z tego co wiem to jest 23 odcinki a 23 juz lecial wczoraj :>
Za tydzien bedzie Lis a ponim Mlode Wilki....