PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Betty i Daniel

ocenił(a) serial na 9

Niestety, pewnie jak większość osób nie mających dostępu do oryginalnej wersji Brzyduli B., moje wtajemniczenie, co do fabuły zatrzymało się na 2 sezonie. Czy jakiś łaskawy i wzorowy obywatel mógłby streścić mi co się w ogóle teraz dzieje w tym serialu?
Tak dla ułatwienie interesuje mnie kilka spraw :]
Jak relacje z Danielem? Ciągle w stylu: przyjaźń babe czy ostry sex w gabinecie:D [ewentualnie w innym miejscu, które kręciłoby niewyżytych widzów] ?
Czy Daniel wychowuje swojego syn?
Plus minus jak się układ w rodzinie Meadów?

z góry dziekuje:*
domarka

ocenił(a) serial na 9
domarka

Nie pamiętam co się działo u Daniela w drugim sezonie, ale był epizod, że związał się z psychiczną siostrą Wilhelminy. Następnie magazyn wpadł w kłopoty i zatrudnili speca od pieniędzy, przyjaciela Daniela. Oczywiście z jego zatrudnieniem też był wałek. Ten przyjaciel Daniela to Connor, który miał narzeczoną Molly. I tak z czasem Wilhelmina zakochała się w Connorze, a Daniel w Molly. Ze wzajemnością. Jednak z czasem Betty wykryła, że z konta firmy znikają pieniądze i okazało się, że kradnie je Connor. Zaproponował Wilhelminie ucieczkę z grubym sianem, niestety Willie wolała karierę jako naczelna. Więc Connor uciekł sam. Za to u Molly nawrócił się rak. Ogólnie odkąd Daniel związał, a w sumie od czasu jak zakochał się w Molly to zaczął być grzeczny.

Co do D.J'a to... Daniel go nie wychowuje, bo D.J. nie jest jego synem. ojcem okazała się Alex i wyjechała z nim do Francji.

A u mamy Daniela, to różnie. Krząta się przy swoim czasopiśmie, pije i kradnie. Tzn miała epizody z kradzieżą, by ktoś (Daniel) zwrócił na nią uwagę. Alex wyjechała z D.J., a Daniel ciągle z Molly i czuła się samotna.

Nie wiem czy skończyłaś na 1 czy na 2 sezonie. Ale Bradford (ojciec Daniela) nie żyje, a Wilhelmina ma z nim dziecko, które jako zastępcza matka nosiła Christina (przyjaciółka Betty, co pracuje w szafie). Amanda nadal nie odnalazła ojca, a Betty i Mark chodzą razem do szkoły. Dodatkowo Betty spotyka się z bogatym chłoptasiem i ma problem z "teściową" :))

ocenił(a) serial na 10
JARA

http://www.petitionspot.com/petitions/DanielandBetty
save detty ;D

ocenił(a) serial na 9
icandream

Tzn ja drugi sezon ,,zaliczyłam" ;] Chodziło mi o informacje na temat 3ciego..POZDRAWIAM:*

ale i tak dziekuje za opis:]