PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Jka myslicie co stanie się dalej w Ugly Betty? Czy Daniel i Alexis przeżyją, Czy Ojciec Betty wróci do nowego jorku, Z kim w końcu bedzie Betty z Henrym? i czy sprawa kłamstwa Charlie się wyda? Co o tym sądzicie. jka myslicie jak potoczą sie Losy naszej Kochanej Betty Suarez?

Nati_rubi

Niemozliwe byloby gdyby jeden z glownych bohaterow- Daniel nie przezyl, pewnie beda w szpitalu na jednym oddziale (razem z Alexis) i sie pogodza:) (chociaz to jest watpliwe, bo nie lacza chyba oddzialow meskich i damskich..)
Ojciec Betty pewnie po jakims czasie wroci do Nowego Jorku, wszystko w serialu przeciez nie mzoe isc tak gladko ;)
Betty bedzie albo z Henrym albo z Danielem, bo przeciez mialo chodzic o to, ze Betty bedzie z Danielem:). Wyda sie, wyda klamstwo Charlie.
Wedlug mnie :D

ocenił(a) serial na 9
Nati_rubi

a ja myśle że Alexis bedzie w gorszym stanie niż Daniel... może przez to Bradford jakoś zbliży się do córki (syna)a czy Betty bedzie z Henrym? hmmm ja myśle że kłamstwo wyda sie pewnie w dzień ślubu (Henrego z Charlie) żeby było dramatyczniej... ;) a ojciec Betty no cóż... strasznie bym nie chciała ale coś mi sie wydaję że uśmierci nam kochanego "papi" ktoś w meksyku pewnie w ramach zemsty... ale szkoda by było :)

agatka01

Agata, to nie "Zagubieni", gdzie jak juz usmiercaja, to jednego po drugim. Santos wystarczy.. Chociaz skzoda go :(

ocenił(a) serial na 9
Gryzio

pewnie że szkoda... ale teraz nie robią takich sielankowych seriali... nawet jeśli nie zginie to zostanie postrzelony albo to on znowu kogoś zabije... mam nadzieje że jednak wszystko skończy się dobrze :)

Nati_rubi

Właśnie zobaczyłam ostatni odcinek więc moge sie wypowiedzieć wreszcie :P
Na początku odcinka prawie sie udławiłam ze śmiechu (scena w pomieszczeniu gdzie stała kopiarka) a na końcu to mi sie tak smutno zrobiło... :( Strasznie szkoda mi Santosa, teraz jak sie zaczeło im układać...
Myśle, że Betty będzie z Henrym, tzn mam taką nadzieje bo świetnie do siebie pasują :) Też na początku myślałam, że będzie z Danielem ale teraz mi to nie pasuje, lepiej niech zostaną na stopie przyjacielkiej...
Co do ojca Betty to ktoś tu wymyślił, że może zginąć przez stare porachunki i myśle, że to bardzo prawdopodobne... (a szkoda, bardzo sympatyczna postać...)
Pozdrawiam fanów Betty :) (i czekam na 2 serie :D )

smerfetka

Szkoda Santosa, bo to jedyny przystojny mezczyzna w serialu. Pewnie sie okaze, ze go tylko postrzelono [watpie].
Wszyscy fani czekaja na II-gi sezon

Nati_rubi

fakt, z Santosem pomysl byl do dupy. nie wiem po co komu cos takiego w serialu KOMEDIOWYM :| no i zgadzam sie ze z calej meskiej obsady najprzyjemniej sie na niego patrzylo :)
w ogole caly ten finalowy odcinek byl wybitnie niesmieszny i nawet gdyby byl to tradycyjny serial obyczajowy to i tak za duzo w nim nieszczesc nagromadzili, zdecydowanie za duzo. a to ma byc w koncu komedia.

Margoth

najlepsza byla akcja w aktem urodzenia amandy :D wydaje mi sie ze ona okaze sie rowniez corka bradforda :D i wtedy bylby niezle jaja. zostalaby siostrzyczka daniela z ktorym spala trilion razy :D

Nati_rubi

Słuchajcie, mam pytanko. Jestem właśnie na 10 odcinku pierwszej serii i zżera mnie ciekawość, czy pod koniec tej serii Betty wyładnieje? No wiecie, czy zmieni w końcu ciuchy, fryzurę i zdejmie aparat? Będę baaaaardzo wdzięczna za odpowiedź:)
Poza tym, boski serial:] Zakochałam się w nim całkowicie:)

ocenił(a) serial na 9
Nav

pewnie cie rozczaruje ale nic takiego sie nie wydarzy.... a może to i lepiej ;) w końcu ma być II sezon :) miedzy Danielem a Betty też raczej nigdy do niczego nie dojdzie i to że w tych sprawach serial tak różni się od kolumbijskiego pierwowzoru uważam za duży pozytyw :)

agatka01

tak jak jest jest dobrze :)
no bo jak wyładnieje to nagle sie okaże jaka ona super jest i zacznie sie wszystkim podobać... myśle, że nie o to w serialu chodzi tylko o akceptowaniu siebie takim jak sie jest :)
no i z Danielem też mam nadzieje nie beda razem, pasują do siebie jako przyjaciele ale nie jako para ;)

smerfetka

Betty i tak już wyładniała. Można to zauważyć w retrospekcjach z czasów jej młodości;p

smieszna30

nie zauważyłam żeby cokolwiek w niej zmieniali

ocenił(a) serial na 10
Nati_rubi

ale wymyslili z tym Santos'em... troszke im ta komedia wymknela sie spod kontroli a moze Kevin Alejandro juz nie chcial grac...

spartanka1981

Nie wydaje mi sie zeby aktor nie chcial grac w serialu, ktory "bije rekordy". Przeciez "Ugly Betty" dostalo tyle nagrod [m.in. Zloty Glob dla "najlepszego serialu komediowego"]. Po prostu zrobili casting na tatusia, powiedzieli, ze zagra w ok. 10 odcinkach i jak ci sie podoba, to bierzesz role, jak nie, to nara. Poza tym Santos nie byl taka gwiazda...

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Wiem ,ze to nie ma sensu ale napisze , ryzykuję.
Każdy już chyba wie jaki będzie tok zdarzen.
Daniel będzie z Betty.
Amanda odnajdzie ojca.
Alexis i Daniel przeżyją wypadek.
Bradford umrze.

ocenił(a) serial na 10
xxxmemoriaxxx

Bradford umrze przy ślubnym kobiercu na zawał czy duszności mniej wiecej cos w tym stylu.
Na koniec serii Betty przemieni się w piekną księżniczkę i będzie razem z Danielem (długa droga , musi jeszcze przejsc przez burzliwe romanse z Henrym i Gio ale i tak bedzie z Danielem).
Wili będzie w kiciu.
Piszę to ,bo oglądałam drugą serię.
I jeśli amerykańska wersja ma opierać się na kolumbijskiej to nie ma innego wyjscia.

xxxmemoriaxxx

ale wy pierdoły opowiadacie!!
jasno jest pokazane, że Betty i Daniel nie bardo mają się ku sobie, są dobrymi przyjaciółmi i tyle
i przestańcie ludzi wprowadzać w błąd!

własnie, amerykańska wersja ma się OPIERAĆ a nie BYĆ KOPIĄ
pomysł jest zaczerpnięty, nie wszystko musi być powielone

i mam nadzieje, że nie będzie bo żeby swatać Betty i Daniela to byłaby totalna głupota

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

smerfetka co ty się tak bulwersujesz?!
my nie opowiadamy głupot.
Każdy pisze swoje wyobrazenia.
Jak byś oglądała o 20:55 na Lifetime wywiad z Americą Ferrerą wiedziałabyś doskonale z kim będzie . Na Polski przetłuamczono tak:

"..Napewno Henry jest zainteresowany osobą Betty , choć Daniel również. Betty kocha Henrego , Daniela darzy wielką sympatią która może przerodzić się w miłość..."

Więc nic nie wiadomo , pożyjemy zobaczymy.

xxxmemoriaxxx

Ja w pelni zgadzam sie ze Smerfetka! Po co w ogole to napisalas? W drugiej serii nic nie ma o tym, ze Wilhelmina pojdzie do wiezienia i ze Betty bedzie z Danielem!

xxxmemoriaxxx

po pierwsze to aktorzy w wywiadach nie mogą zdradzać takich rzeczy, poza tym oni tam zawsze głupoty opowiadają, przecież ona nie wie co będzie po 2 serii, a było wyraźnie widać w 2, że nic się między nimi nie dzieje, wiedziałabyś gdybyś widziała pare ostatnich odcinków
po drugie sama napisałaś, że nic nie jest pewne
po trzecie to bulwersuje się dlatego, że napisałaś jakby to był fakt dokonany i na dodatek, że było to w 2 serii, a to BZDURA, najpierw obejrz a potem pisz takie posty

Nati_rubi

obejrzałam juz cały 2 sezon, ale nie chce spoilerowac takze jesli ktos chciałby czegos sie dowiedziec madij15@buziaczek.pl postaram sie odpowiedziec;)

mirror90

jak ktoś chce coś wiedzieć to wystarczy, że wejdzie tutaj na wątek o 2 sezonie przecież...

smerfetka

No niby można ale jak czytam te domysły niektórych... i wciąż powtarzane zdanie, że Betty bedzie z Danielem. Może i bedzie, ale jak nakręca 3 sezon xD

mirror90

Nigdy wczesniej nikt nie pisal, ze B bedzie z D, dopiero w tym poscie padlo takie haslo.. wiec gdzie to ciagle powtarzanie?!:)

Gryzio

a jak myślicie kiedy Betty poczuje w sobie potrzebę "ogarnięcia się"?
przecież nie będzie wiecznie nosić tego aparatu?? myślicie że Christina jej w tym pomoże?? ciekawe jak Daniel zareaguje??

ocenił(a) serial na 10
finka_3

Nie sądze żeby Christina pomogła jej ściągnąć aparat xDDD raczej zrobi to ortodonta...

xxxmemoriaxxx

to wiem :DDD chodziło mi o przemianę ciuchową :))) chociaż jak teraz sobie myślę to raczej nie - przecież to nie ten rozmiar

finka_3

Gdybym ja miała decydować to nie zmieniałabym jej. Zmieni się, będzie piękna i nagle ją pokochają? Okropieństwo... Wydaje mi się, że nie o to w tej wersji seriali chodzi (chociaż kto wie co będzie). Poza tym wątpie żeby America miała ochotę schudnąć, ona się nie da ;)

smerfetka

moim zdaniem to jest nieuniknione chociażby z tego powodu, że aparatu na zębach nie nosi sie całe życie ;))

ciuchowo może faktycznie nie powinni

co do Ferrery - to ona może nie nosi rozmiaru O, moim zdaniem to te ciuchy tak ją pogrubiają

finka_3

A pewnie, pewnie. Sama się zastanawiałam dlaczego ona w takim wieku aparat nosi? Co do niego to faktycznie mogliby go zdjąć, reszty bym nie zmieniała bo mam zawsze radoche z jej ubrań ;D Pewnie troche pogrubiają (nic dziwnego, takie worki nosi ;))