Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15895
6,0 4 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Ogladalam wywiad ze szkocka aktorka, ktora gra garderobiana w Ugly Betty.Mianowicie wypowiadala sie ona, ze Betty w serialu nigdy nie przejdzie metamorfozy i nie stanie sie pieknoscia.Czy myslicie, ze to prawda?Bo przeciez kazdy na to czeka..

shoel

No wlasnie! Chociaż ten serial jest troszkę inny- nie opowiada o miłości Betty do Daniela, a przecież w "Brzyduli" głównie chodziło o to i.. dokładnie- o jej metamorfozę. Ale jakby to wyglądało.. Przecież aktorka grająca Betty (America Ferrera) jest z natury grubsza poza tym nie uważam jej za ładną kobietę.. Do sedna- gdyby Betty miała wypieknięć to America musiała by kilka tygodni się odchudzać, a i Betty musieli by gdzieś wysłać. Mam nadzieję, że tak się stanie, ale cóż, poczekamy- zobaczymy :).

Gryzio

A ja mam nadzieje ze sie tak nie stanie. Moim zdaniem to jest wlasnie fajne w tym serialu ze glowna bohaterka nie jest pieknoscia. I to ze taka osoba jak ona ktora wizualnie nie pasuje do swiata mode potrafi sie tam jakos odnalezc. A jakby sie sie zmienila to by bylo to zrobione wlasnie pod publicznosc i wtedy ten serial by nie niosl zadnych wartosci. Tak mi sie wydaje :)

nenapetita

Możliwe... Już sama nie wiem co oni zrobią w dalszych odcinkach, jakie perypetie wymyślą? Zauważyliście, że w ostatnim odcinku (16) puścili "What goes around" Justina?:)

shoel

Mysle, ze nawet jesli Betty zmieni sie na zewnatrz, to nigdy w srodku.Pozostanie dziewczyna z zasadami i swoimi wartosciami.Ja bym chciala aby przeszla metamorfoze, ale coz poczekamy, zobaczymy!

shoel

puścili już 17 odcinek? bo nie moge go nigdzie znaleźć.. miała być przerwa, ale 15 marca znowu mieli puścić Betty

Gryzio

puscili, puscili, wlasnie dzis sobie go obejrzalam:)

mellie

wieeeeeem :), po napisaniu tego koemnta, jeszcze raz wpisalam i znalazlam, czekam na dziesiejszy 18 odc :)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

W 18 odinku bardzo pozytywnie zskoczył mnie Mark :) Nie spodziewałam się takiego zachowania po nim, kiedy mówił swojj mamie o rodzinie Betty :)

Ciekawe kiedy wątek Betty i Henrego znowu zacznie być bardziej intensywny, bo przecież w końcu muszą być razem :)

marty81

Betty nie będzie chyba z nim.. tzn. powinna być z Danielem, ale oni do siebie nie pasują, widać, że są przyjaciółmi, ale nie parą, więc.. już sama nie wiem