Po pierwsze to nie gniot, po drugie nie produkcji, a wypuszczania w amerykańskiej tv na okres 2-3 miesiecy.
Boże już się przestraszyłam, że to koniec !! Lubię ten serial i już nie mogę się doczekac nowych odcinków.
hej nie chce żeby ktoś źle mnie zrozumiał bo uwielbiam tę wersję brzyduli ale jestem ciekawa czy 4 sezon będzie już ostatnim czy może będzie jeszcze 5 sezon ?? Bo szczerze mówiąc nie mogę się doczekać już jej przemiany w "pięknego łabędzia". Wie ktoś może coś na ten temat ??
obecnie w 4 sezonie, Betty postanwia zmienic swoje życie, uniezależnic sie od byłych chłopaków, postanawia również trochę odpicowac swój styl, jako młodszy redaktor, staję się kobieta bardziej elegancką, ale dalej zachowuje swój oryginalny styl. W jej radykalną przemianę nie chce mi się wierzyc - nie pasuje do tej wersji
Czytałam kiedyś wywiad z Salmą Hayek, producentką tego serialu i powiedziała, że jej w jej serialu Betty nie przejdzie takiej metamorfy jak w pierwowzorze.
I bardzo dobrze. Taka przemiana byłaby strasznie niewiarygodna. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Betty wchodzącej do biura, wprawiającej wszystkich w zachwyt. To by było strasznie na siłę zrobione. ._.
poza tym Betty w niektórych odcinkach juz nie ubiera sie tak tragicznie, tylko ma ten niezwykly street'owy styl ;)