PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

I czy Daniel i Betty będą razem? ;)
Widziałam już dosyć dawno trzy pierwsze odcinki i muszę powiedzieć, że to bardzo pozytywny i fajny serial :).

sandrula

zgadzam się z Tobą :), ja jestem już po 18 odcinkach i na razie Betty i Daniel nie są razem :(, Betty zakocha się w Henrym, a on w niej, a w 18. odcinku Betty będzie dziewczyną Marca <lol>

Gryzio

Tego Marca od Wilhelminy? :D
Kurcze, muszę to zobaczyć! Tak szczerze mówiąc to pod koniec 1 odcinka myślałam, że Betty będzie z Danielem :).

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Też jestem po 18 odcinkach i stwierdzam, że Betty nie bedzie z Danielem :P Ona kocha Henry'ego on kocha ja itd xD
Co do odcinka 18 i całej sytuacji z Marc'iem, zostaje tylko smiech :P
no i troche smutno ;) pod koniec ... nie jego wina, że jest 'swishy' ;]

Dean

<lol> no nie jego, nie jego ;P
ale moze nawet i lepiej, ze Betty nie jest z Danielem, jakos nie pasuja do siebie...
wiecie, ze 19 odc dopiero za dwa tygodnie?;( zanudze sie bez niego ;(

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Wiem, kolejna przerwa abc w nadawaniu Betty ;/
Dobrze, że nie jest z Danielem ... a jeszcze lepiej, że nie z Walterem <lol2> bo na tego kolesia to nie moge patrzeć ;P

Dean

taka ofiara, co nie? ;) ale czemu oni ciagle robią te przerwy? wie ktoś?:)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Właśnie nie wiem ... abc jest jakies dziwne xD
w nadawaniu 'Brothers and Sisters' też zrobili przerwe ;/

btw uwielbiam Amande, pamietasz odcinek w którym Betty wybrała ja na asystentke Daniela ? Jak załzyla pierscionek i nie mogła zdjac ? xD Boska ^^ i Gina Gambaro :))) nie wspominając o Justinie xD

Dean

Justin jest boski!;D Chociaz Henry tez jest fajny, pamietam go jeszcze z "Popular" ;)
tak, tak, pamietam ten odcinek;]
ale zauwazylas, ze oni tam uzywaja niecenzuralnych slow typu dziwka, wiem, ze to nie jest bardzo brzydkie slowo, ale.. jest ;P; te amerykanskie filmy czy seriale to maja duzo przeklenstw, bo np. "Mean Girls" tez lecialo slut czy wlasnie bitch
a "Brothers and sisters" nie ogladam; zamierzalam ogladac "Dirt", ale nie moge tego sciagnac :/
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

tez go pamietam z 'Popular' :)

z 'Mean Girls' pamietam, że cały czas było 'whore' bo po seansie stało sie to moim ulubionym angielskim słowem ;P

Teraz czekam na 19 odc :)

a 'Dirt' to to z Courteney Cox ? tez miałem ściągać ... ale wybrałem 'B&S'
pzdr :P

Dean

miales sciagac? jestes chlopakiem?:o o kurde! myslalam, ze jestes dziewczyna!:P o lol
whore nie bylo uzywane tak duzo razy.. tylko wtedy, gdy Regina dzwonila do Karen, a ta powiedziala, ze jest chora, to wtedy ona ja tak nazwala..
tak, "Dirt" jest z Courtney Cox
ja sciagam oczywiscie "Zagubionych",a "Gotowe na.." juz mi sie nie podobaja; podobno ma byc jeszcze serail "Heroes", ale nie wiem kiedy i o czym :P

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

No tak teraz sobie przypomniałem ... powiedziała, że jest chora a Regina zrobiła 'buu, whore' :)
Jestem facetem ;P a czemu myślałas, że laską ? :P

teraz jak obejrzałem wszystkie odcinki 'B&S' chyba ściągne 'Dirt' xD

'DH' sie popsuły dlatego nie ściągam tylko czekam na premiere w polsacie ...

co do 'Heroes' to też miałem ściągać ;P tam znoweu gra Milo Ventimiglia a jego lubie od czasu 'Gilmore Girls' (kochane kłopoty;P)

Dean

myslalam, ze jestes dziewczyna, bo takie babskie filmy, seriale ogladasz ;P
"Kochanych klopotow" nie trawie, chociaz wystepowalo tam bardzo duzo fajnych aktorow, chociazby Chad Michael Murray ;D
jak obejrzysz pierwszy odc "Dirt", to napsiz czy fajne;)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Chad Michael Murray - nie trawie go ... dlatego nie oglądałem 'One Tree Hill'

Gilmore Girls sa boskie bo gra tam Lauren Graham :)

Babskie seriale xD heh

Zrobilismy sobie tu własny czat :P

jak obejrze to powiem co myśle :)

Dean

"One Tree Hill" tez nie ogladam ;P, nudne sie wydawalo po jednym odc
a niby te filmy nie sa babskie?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

no niby są xD
czemu masz Bilson jako zdjęcie ? ;P

Dean

nie wiesz? przeciez to ja ;D

zart, zart, zart ;)
lubie ta aktorke :), a Ty kogo tam masz fote?

Dean

gdzie moj tekst?:| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie ma :|

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

To Jamie Cullum - wokalista :)

Bilson też lubie ;) ona wysoko zajdzie :)

Dean

kto to?:o
nie wydaje mi sie, ma juz 26 lat, jak na razie jest znana tylko z "Zycia na fali", zagrala w jednym filmie kinowym.. hemmmm..

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Była w FILMIE jako 'talent' wiec zajdzie wysoko ;) z każdym kto jest tam jako 'talent' zachodzi wysoko ;P

ocenił(a) serial na 10
Dean

Oglądałaś już nowy odcinek ? xD

nasz czat coś kuleje bo juz nie bywasz ostatnio ^^

Dean

bywam, ale nie mialam pomyslu co Ci odpisac na to, ze Rachel Bilson jest "talentem":)
ogladalam, taki sobie.. chyba z 5 godzin zastanawialam sie jakie tytuly mialy te piosenki, ktore lecialy w dyskotece :P i wiem! "Grace Kelley" i "Glamourous"
a Tobie jak sie odc podobal?

sandrula

Wtrącę się do dyskusji, ale jestem aktualnie na 8 odcinku i jak zakończą się problemy ojca? Leah ich oszukała?

Czytałam coś w Internecie, że sezon II będzie na pewno, ale...jako musical...Hmm, ciekawe ;).

sandrula

Nie ma juz dyskusji, bo Dean sie nie odzywa.
8 odcinek... jak on dawno byl... nie pamietam dokladnie o co tam chodzilo, ale pozniej Claire pojdzie do wiezienia za Bradforda.
II sezon jako musical? Nie wyobrazam sobie tego. Na pewno bedzie II sezon, bo mamy juz 21 odcinek, a nic nie jest ciekawego i nic nie jest wyjasnione.
Pozdrawiam

sandrula

Ugly Betty oglądałam do 11 odc bodajże. Później była przerwa i jakoś nie wróciłam. Ale mam teraz taki zamiar:) 3 sezon gotowych i Lostów już się kończy, nowy Prison Break dopiero pod koniec wakacji i oglądać już nie mam co:) No chyba, że 4400. Ostatnio mam manię na amerykańskie seriale. Zaczęło się od Lostów:P I pomyśleć, że kiedyś oglądanie jakichkolwiek seriali to była dla mnie strata czasu.

Wrócę tu po obejrzeniu dalszej części Ugly Betty:)

A co do tych przerw w emitowaniu (nie wiem czy ktoś się o nie pytał w tym temacie, czy w innym), abc (i nie tylko) robi je, bo nie wyrabiają się z kręceniem. Tak jest z każdym serialem. Jeśli już puszczają cały sezon czegokolwiek, to (jeśli to jest kolejna seria) czeka się na niego sporo czasu. Jakieś pół roku tak na marginesie:) Wtedy wygodniej dla stacji jest puszczać serial wcześniej i w trakcie robić powtórki itp.
Amerykanski system:P Na polskim się nie znam.

Pozdrawiam

sandrula

Lalalalalalalalallalalalalala

Proszę, proszę ;D

dagusia_dg

Hmm...??