PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

REWELACJA !!!!!

ocenił(a) serial na 9

Jest to mój ulubiony serial !!! Do tej pory z seriali komediowych lubiłam tylko Przyjaciół Ale teraz muszę stwierdzić, że nie umywają się do UGLY BETTY. Serial jest fenomenlny. Zarówno śmieszy jak i wzrusza. Naprawdę gratuluję producentom pomysłu !!! Liczę również, że serial bedzie się składał z kilku sezonów utrzymanych mniej więcej na tym samym poziomie co obecnie :-)

Potepiona

No wlasnie nie do konca jest pewne czy bedzie kilka sezonow... Nie jest pewne czy bedzie 2. sezon

ocenił(a) serial na 9
Potepiona

Wydaje mi się, że 2 sezon powinien być ponieważ na stronie IMDB jest już wszystko przygotowane do wpisania tytulów kolejnych odcinków (2 sezonu. Co prawda ABC milczy ale wydaje mi się, że 2 sezon to tylko kwestia czasu. Serial stał się zbyt popularny, zwłaszcza w stanach wiec raczej nie zaprzepaszczą szansy na kontynuację serialu. Poza tym jest naprawde bardzo dobry i podoba się ludziom więc to kolejne "za" aby nagrać dalszą część losów Betty ;-)

Potepiona

Tak, oczywiscie, zgadzam sie:). Ale.. na Wiki napisali, ze 2-ga seria zaczela sie 21 marca.. dziwne, nie? Oni uwazaja za 2-ga serie odcinki, ktore zostaly puszczone po dwutygodniowej przerwie. Jeszcze dziwniejsze, bo 23. odcinek jest finalem. Tez uwazam, ze bedzie 2-gi sezon, bo ten serial zdobyl wiele prestizowych nagrod, m.in. dla najlepszego komediowego serialu! To jest wyroznienie! Poza tym nic nie idzie w tym kierunku, by dalsze losy sie zakonczyly, bo z kim ona (Betty) bedzie? Z Henrym jeszcze nic nie wyjasnione; Daniel podrywa modelki.. Kiedy oni beda para?! Jesli bedzie 2-gi sezon, to po wakacjach, badz za pol roku:)
Pozdrawiam