PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104036}

Brzydula

Yo soy Betty, la fea
1999 - 2001
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 6991
6,0 2 krytyków
Brzydula
powrót do forum serialu Brzydula

Ten serial był okropny. Wszyscy się z tej dziewczyny naśmiewali bo co? Bo miała brzydką fryzurę itd, tak?

macie poczucie humoru jak jasna cholera.

anjali__

Niektóre wątki są może śmieszne, ale przesłanie to ten serial ma. Betty jest brzydka, lecz za to popatrz jaka mądra, inteligenta i wrażliwa; nie tylko wygląd się liczy ;)

anjali__

Serial był super. To że się z niej naśmiewali to pokazuję głupotę tych ludzi.Mi było szkoda Betty. Były śmieszne momenty, ale serial wymiatał. Jak puszczą go jeszcze raz to nagrywam wszystkie epizody!

anjali__

Jeżeli osoba nosząca okulary, aparat i ubierająca się w niemodny sposób uchodzi za brzydką... to niewielu chyba ma pojęcie o NAPRAWDĘ brzydkich osobach- ze zdeformowaną, czy też uszkodzoną twarzą, zniekształconym ciałem...

Wilczek_Pustelniczek

Fakt, Betty nie była piekną osobą na początku, ale i też nie taką okropną. Zgodze się z poprzednimi postami, że w tym serialu były inne wątki o zabawnym charakterze. Przykładem może być ciągła kłótnia między Patricia Fernandez a całym klanem dziewczyn. Hehehe to byly ciekawe akcje z nimi.

Wilczek_Pustelniczek

dokładnie. ŚWIĘTE SŁOWA - i szacun dla ciebie.No i co z tego że nosi aparat on nie jest na całe zycie ! a zdeformowana twarz...tak.zastanówmy się wiec nad tym.

Wilczek_Pustelniczek

taak, zdeformowana twarz, zniekształcone ciało to NAPRAWDĘ brzydota! Ciekawe, czy pomyślałeś(łaś) co piszesz? Bo ja mam wrażenie, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną.