PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104036}

Brzydula

Yo soy Betty, la fea
1999 - 2001
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 6992
6,0 2 krytyków
Brzydula
powrót do forum serialu Brzydula

'Bety la fea' to prawdopodobnie jedna z najlepszych telenowel jakie nadala TV. Pozbawiona jest tych przyglupich motywow z ciazami z ksiedzem, zaginionych/ukrywanych i odnalezionych po latach dzieci, itp., itd.
Jest to czysta rozrywka kiedy ma nia byc, jest w niej prawdziwe uczucie, jest prawdziwy dramat, jest to po prostu wciagajaca historia...
Ogladalam ten film od pierwszego odcinka i nie zaluje ani jednej godziny poswieconej przed ekranem. W krajach latynoamerykanskich wiedza jak zrobic kiczowata telenowele- sa chyba w tym mistrzami- ale o dziwo Bety jest chlubnym wyjatkiem.
Na koniec przyznam sie spuszczajac rzesy: TAK! Armando - moj ci on!

borcu

hehe ja nie jestem pewna czy jest to najlepsza telenowela wyemitowana w tv , bo nie mam do czego porownywac, ale fakt tą wspominan bardzo pozytywnie i... szkoda ze juz jej nie puszczaja T^T. Będąc w podstawowce zwykle bieglam ze szkoly, żeby sie tylko nie spoznic na "Brzydulę" i dokładnie tworcy mieli ciekawsze rzeczy do prezentowania niz tam te "ciaze z ksiezmi" itp xDxDxD i dzieki temu na dlugie lata ich produkcje zapadaja w pamiec. obejzalabym ten serial jeszcze z raz ;>