PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104036}

Brzydula

Yo soy Betty, la fea
1999 - 2001
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 6992
6,0 2 krytyków
Brzydula
powrót do forum serialu Brzydula

tak to prawda moja znajoma zamówiła u niej wdowe w bieli i dostała w wmv a miała dostac super jakosc dvd pozatym czytałem ze nie wysyła wszystkim tylko jak jej sie zachce nie polecam ludzie nie nabierajcie sie na nią poczytajacie troche na forach to sie dowiecie co to za osoba

marcin0000

wpis zgłosilem do usuniecia bo rzeczywiscie nie moja sprawa jak sie zastanowiłem

marcin0000

marcin0000, nie rozumiem twoich rozterek.
Takie osoby należy piętnować i to publicznie.

Sama zostałam oszukana przez tą oszustkę.
Zamówiłam u niej serial "Yo soy Betty la fea" z polskim lektorem.
Kilkukrotnie upewniałam się czy aby na pewno ma wszystkie odcinku po polsku i zapewniała mnie, że tak.

Kiedy otrzymałam przesyłkę (oczywiście musiałam się o nią upomnieć),
okazało się, że jedynie 94 odcinki są z polskim lektorem a reszta
jest po hiszpańsku.
Te 94 odcinki po polsku bezczelnie ściągnęła z forum peb.pl.
Są to odcinki robione przez KERI1 a resztę ściągnęła z innych dostępnych stron.

Proponowałam tej osobie nawet ugodę, że jak zwróci mi moje pieniądze to odeślę jej płyty z tym czego przecież nie zamawiałam.
Ale oszustka jak to oszustka, nabrała wdy w usta.

Dlatego ja nie będę miała skrupułów.
Poniżej podaję jej imię i nazwisko oraz miasto gdzie aktualnie mieszka.
Robię to ponieważ korzysta ona z różnych nicków i adresów mailowych ale swoich danych do wysłania pieniędzy, przecież nie zmieni.

OSZUSTKA!!! to:

Mania Urszula zamieszkała w Lublinie.

marysia01

A to jest chyba jej konto na naszej-klasie:

http://nasza-klasa.pl/profile/9294985

marysia01

mnie ta osoba rowniez oszukala prosze o kontakt
strike 442@wp.pl

marcin0000

strike 442@wp.pl

marcin0000

Widać że ta osoba staje się sławna w necie..!
Ja natomiast jestem prześladowana przez tą osobę..na szczęście nie kupiłam nic od tej kobiety, ale kiedyś chciałam to napisała że wstawi daną telenowele na forum, w którym kiedyś razem współpracowałyśmy. Niestety po jakimś czasie zaczęła wykłócać się o odcinki i forum zostało zamknięte. Jakiś czas temu dowiedziała się o naszym nowym forum, gdzie zarejestrowała się jako Martynaa217, lecz szybko ją wykryłyśmy i została usunięta z forum..ale niestety zdążyła wykraść odcinki Luz Marii które wstawiam na forum..otóż na swoim forum wstawia je jako swoje..i wszystkim wmawia że te odcinki są jej autorstwa. Widać kobieta nie ma pojęcia kto tak naprawdę ma prawa autorskie do telenowel. W necie ta kobieta jest nazywana matką telenowel..No nie dziwię się ludziom..takie zachowanie u dorosłej kobiety jest troszeczkę nie na miejscu. Ale czy ona to wkońcu zrozumie..chyba nie bardzo..
Otóż zdążyłam też zauważyć że rejestruje się pod wieloma nickami. Teraz rozumiem że wielu ludzi oszukała.. Ja osobiście znam jej wiele nicków.
mama71, mama71, Martyna217, Mania, KamilMania, Ula_1972... teraz jest Adminką na swoim forum w którym z naszymi dziewczynami z forum nazywamy warezzem! Nick posiada ona Ania. Jest dla nich taka słodka i kochana...zobaczymy na jak długo!
Ps: Jak kiedyś to przeczytasz? Odzywa się Chyla..
Szkoda tylko że przy wszystkich muszę prosić Cię o To byś dała mi spokój..Przestań się wreście rejestrować na nasze forum..Bo dla takich złodziei jest zamknięte!! Otóż wiemy że wysłałaś na nasze forum szpiega i wiemy pod jakim nickiem jest zarejestrowany!

_Chyla_

Witam, to prawda Ta Pani ma swoje forum teleforumnaty i jednocześnie sprzedaje odcinki telenowel a potem ma pretensje, że ktoś kto kupił umieszcza je na innych serwerach . Albo forum i dostęp do telek tylko na forum albo handel.

adnarim

strike 442@wp.pl