PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26499
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Mnie osobiście kawałek Tary i Spike'a. ĄŚwietny był też swingujący demon.

Lady_Rita

ja lubie piosenke gilesa, ta o tym, jak mowi, ze chcialby byc dla buffy ojcem, prowadzic ja itd, i piosenke walk through the fire, ta ktora spiewa buff jak idzie zmierzyc sie z demonem

papusiak_2

Spike był najlepszy, a zaraz po nim Giles. Buffy jak dla mnie w pierwszej piosence śpiewała zbyt gardłowo, ale potem było lepiej. I bardzo rozbawiła mnie piosenka Xandera i Anyi ;)

buffyrulez

Under your spell czyli TAra i Willow, najlepszy.

Lady_Rita

Mi się najbardziej ta grupowa podobała chyba "I've got a theory" i jak Anya zaczyna śpiewać o króliczkach :) no i piosenka Spike'a była też fajna.

Lady_Rita

"Rest in peace" Spike'a :) uwielbiam go :)

Lady_Rita

1.Spike - Rest in peace
2.Wszyscy - I've got a theory (a zwłaszcza fragment o króliczkach ;p )
3.Tara - Under your spell
pozostałe piosenki też były fajne, ale te należą do moich ulubionych :)

Drusilla_the_Bloody

Ogólnie genialny pomysł z musicalowym odcinkiem.A najbardziej zdecydowanie podobała mi się piosenka Spike`a (Marsters naprawde ma świetny głos) i "Walk through the fire" pod koniec.Ale wszystkie były fajne

_malena_

A mi najbardziej podobała się piosenka Spike.Marsters ma świetny głos.

Lady_Rita

Mi oczywiście najbardziej piosenka Spike'a, aczkolwiek on jest także piosenkarzem, więc to raczej było oczywiste. Natomiast bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie Tara i Anya - obie świetne głosy, choć tak bardzo różne. Za to dobrze, że Dawn dali raczej potańczyć niż pośpiewać. :)

Ashura

"walk through the fire" i "under your spell" to, według mnie, najpiękniejsze piosenki z OMWF. naprawdę bardzo mnie zachwyciły. poza tym odczuwam dziwną więź z piosenką "going through the motions". może jest troszeczkę o mnie?;) no i dla porządku pochwalę spike'a. brawo panie marsters!