PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26498
8,8 10 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

w którym sezonie spike kręcił z buffy(jeśli kręcił)

Drusilla_the_Bloody

MAM !!!!!!!!!!!
Cały pierwszy sezon jest już mój!!!
SUPER...!!!!
Lecę oglądać...:P:P:P
pozdrowionka....:*

Drusilla_the_Bloody

bardzo sie ciesze:) i jak dobrze chodzi?:) pozdrawiam i miłego oglądania

Drusilla_the_Bloody

Chodzi świetnie napisy super dopasowane z małym wyjątkiem....w pierwszym odcinku się trochę śpieszą...ale da się rade:P
Bym już zaczęła ściągać drugi sezon ale nie wiem czy się ściągnie przez święta...ponieważ zaraz po świętach komputer idzie do naprawy:((
pozdrowieńka!!!

Drusilla_the_Bloody

I to znowu ja...:)
Mam prośbę(znowu)...
Czy możesz mi wysłać na pocztę linki z których ściągnę pozostałe sezony buffy w wersji XviD,ponieważ szukałam i znalazłam tylko w wersji DVD...a raczej bym wolała odtwarzać w AllPlayer'u:((
Mój adres pocztowy to alcia2525@amorki.pl

Drusilla_the_Bloody

ale one nie są w dvd:D po prostu sa zryte z płyt dvd i maja to w nazwie:D skorzystaj z tego co ci dąłam wczesniej:D ciesze sie ze dobrze chodzi a co do 1 odcinka to jest kilka wersji napisów na napisy.org i któras chodzi równo nie spieszy się spróbuj wszystkie którys pasuje na bank

Lady_Rita

poza tym AllPlayer i tak odtwarza dvd;] więc nawet jesli to nie bedzie problemu:)

Drusilla_the_Bloody

hmmm....a jak odtworzę w AllPlayer'u np.drugi sezon w wersji Dvd to dopasuje mi on napisy do każdego odcinka z napisy.org??

Drusilla_the_Bloody

tego włąsnie nie wiem bo aj korzystałam z innego linka, którego już nie ma;/ ale jeszcze poszukam go:(

Lady_Rita

Video_ts\VTS_02_1.VOB o co chodzi w tych skrótach Rita ?:) i jak odriznic który odcinek jest który ?:)

sarah496

nie powiem ci bo ja z innego linku korzystałam tam było zupełnie inaczej próbowąłam znaleźć ten link ale juz go nie ma w sieci:( pozstaje wam próbowac dziewczyny ja za to nierecze bo ja mam coś zupełnie innego:D

Drusilla_the_Bloody

Hejka!!
Postanowiłam też poszukać linka do 2 sezonu BtVS i chyba znalazłam:))
mam nadzieję że to to....
http://www.mininova.org/tor/599220

Drusilla_the_Bloody

hehe no ja miałam inny ale moze bedzie działac sprawdź:)

Drusilla_the_Bloody

Słuchaj ja sprawdziłam ten link drugiego sezonu i na i każdy kafelek ma nazwę(tylko zmienia się numer odcinka):
Buffy.S02E00a.mp4

potem pisało coś że jest to do ipod'a
Jak myślisz odtworzy taki format AllPlayer???

Drusilla_the_Bloody

ja mam np zaznaczony tylko 1 odcinek do sciagniecia a przy sciaganiu pisze ze 6 GB czyli tk jakby wszystko ściągało :(:)

Drusilla_the_Bloody

Nie nie ściąga całego sezonu tylko ten jeden odcinek który ma np.315MB,ale ściąga z pliku który ma to 6GB.

Drusilla_the_Bloody

a po jakim czasie powinno zaczac sie sciągać ?:) bo u mnie od 15 minut pisze 0 % :)

Drusilla_the_Bloody

Nie wiem...
To zależy ile będzie seendów...
Jak raz ściągałam pewien serial (o wielkości 7.52GB) przez dwa miesiące,i dopiero po jakiś paru godzinach zrobiło mi się 0,01%(muszę wspomnieć że cieszyłam się jak dziecko:))

Drusilla_the_Bloody

ja sciagam odcinkami wiec to jest 250 mb na raz to powinno szybko lapać :)

sarah496

Alcia bedzie działac w AllPlayer. Polecam wam jeszcze program VLC Media Player. Odtwarza pliki, które inne programy wywalają i przede wszytskim jesli film ma zniszczone klatki to czysci idealnie obraz:)
Sara to zalezy od ilości seedów jelsi jest ich mało wtedy wolno sciaga albo wcale.

Lady_Rita

w tym co ja sciagam to jest 6 :) to duzo czy malo?:)

Drusilla_the_Bloody

Rita dzięki za odpowiedź:))
sarah496 według mnie 6 seendów to mało,ale i tak wiele
lepiej żeby było 6 seendów niż 0 lub 1;)

Drusilla_the_Bloody

6 to cąłkiem nieźle powinno iść:) pozdrawiam was dziewczyny!

Drusilla_the_Bloody

Hej wszystkim. Mam ogromną prośbę - poszukuję 4 sezonu, ale jedyne pliki torrent jakie znajduję w sieci są w hiszpańskiej wersji językowej. Czy ktoś mógłby podać mi adres strony, z której można ściągnąć angielską? Bardzo mi na tym zależy - to jedyny sezon, którego nie mogłam znaleźć.. Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam.