PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

"Burza" o 17.00 na TV4, "Sekret" o 14.30 na Pulsie oraz "Violetta" o 18.00 i "Niewinna intryga" o
19.00 na TVN7. Co polecacie? Co wybrać, a co odrzucić?

SaltStrawberry

Ja ogladam sekret i niewinna intryge :D, natomiast szukam piosenki z burzy jak leci gdy reklamowalija w tv, wie ktos jak sie nazywa ?

użytkownik usunięty
okti

Ta piosenka to Alejandro Fernandez feat. Christina Aguilera - Hoy Tengo Ganas De Ti.

ocenił(a) serial na 5
SaltStrawberry

"Violetta" jest dla nastolatków więc odpada, "Sekret" jest za długi, poza tym to nie telenowela więc też nie będę oglądać. Zostaje mi tylko "Burza" i "Niewinna intryga", zdecyduję po kilku odcinkach, ale coś mi się wydaje, że będę oglądać tylko LI.
A nie wiecie czy Polsat Romans da jakąś telenowelę od października (po MŚ w siatkówce)?

ocenił(a) serial na 10
SaltStrawberry

Ja oglądam tylko Burza bo Violetta już oglądałem a Niewinna intryga nie ma tam znanych aktorów wiem tylko że tam są 2 znajomych co widziałem no i Sekret też nie jak post wyżej jest za długi i mało aktorów.

Zbuntowany_RBD

Ja dzisiaj w ostateczności oglądałam tylko "Niewinną intrygę" i nawet niegłupie toto, jutro zobaczę powtórkę "Burzy" a na "Violettę" już się nie załapię bo leci o tej samej godzinie co "Pierwsza miłość" więc babcia mnie nie dopuści do telewizora :D Najbardziej żal mi "Sekretu" bo uwielbiam telenowele kostiumowe a leci o takiej godzinie gdzie większość ludzi ma co innego do roboty... Ale faktycznie, przy takiej ilości odcinków ciągnąłby się chyba z 5 lat :D

ocenił(a) serial na 10
SaltStrawberry

Oglądam La tempestad i Niewinną Intrygę. Sekret a tymbardziej Violetta nie dla mnie.
Co do Niewinnej Inntrygi-nie byłam w pełni przekonana, obsada taka sobie i opis nie za bardzo mnie przekonał.Ale szczerze przyznam że po pierwszym odcinku jestem mile zaskoczona. Telemundo słynie z telenowel o wątku kryminalnym, strasznie mnie zaciekawiło co się stało z tą drugą siostrą więc bedę oglądała.

ewelina84

Wystarczy spojrzeć na obsadę "Niewinnej intrygi" na filmwebie żeby wiedzieć co się z nią stało ;)

ocenił(a) serial na 10
SaltStrawberry

Wiem tylko tyle że nie umarła, to nadal nie tłumaczy co z nią zrobili.

ewelina84

A scena gdzie Raquel odwiedza "Leticię" w szpitalu?

ocenił(a) serial na 10
SaltStrawberry

a kiedy to było?wczoraj po ostatniej reklamie nie ogladałam juz odcinka...
Czy mi się wydaje czy Blanca okaże się córką Ferrera?

SaltStrawberry

Obejrzałam wczoraj "Burzę", "Sekret" i rzuciłam okiem na "Niewinną intrygę".
"Violetty nie zamierzam oglądać, bo to dla nastolatków.

"Sekret" - nawet niezły serial kostiumowy. Wszystko dzieje się bardziej naturalnie i autentycznie niż w meksykańskich telenowelach.
Fajna główna bohaterka - silna psychicznie, pyskata.
Jednak na stałe chyba nie będę tego oglądać, bo za długie (LOL 890 odcinków !!!! pogłupieli chyba)
I ten amant Alex taki z wyglądu przeciętny.
"Niewinna intryga" - jakoś mnie nie zaciekawiło. I nie ma tam żadnego przystojnego mężczyzny. To skandal ;)
"Burza" - pierwszy odcinek taki sobie, ale zobaczymy co będzie dalej. Piękna piosenka w czołówce.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Mauricio Henao jest przystojny i to on powinien być protagonistą

ocenił(a) serial na 7
SaltStrawberry

Ja będę oglądał Burze.I La Mavjuta Kędzierskiego, czyli Parodia Osaczonej hehe oglądałem tą telke ze względu na Sonye Smith wiec z chęcią obejrzę parodie tej telenoweli.

ocenił(a) serial na 3
dominik1989

ja ogladam burze i jak narazie jest spoko ale jak myslicie ta mercedes pewnie bedzie prawdziwa matka mariny?
sekretu nie ogladam zupelnie nie w moim stylu a niewinna intryge zaczelam ogladac bo znam tez protagonistow rafale z cme i cecilia z cda

ocenił(a) serial na 7
Monalia

Ja tak myślę od 1 odcinka. Bo bez sensu by było jakby dawała prace osobie, której nie zna.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Ona jest jej matką. Tylko ja dalej nie czaję jak to się stało że marina z nią nie jest. Mercedes powiedziała temu staremu oblechowi "Wykradłeś mi jedną z bliźniaczek" no to co w takim razie stało się z Mariną? Oddała ją chyba.

ocenił(a) serial na 5
ewelina84

Gdzieś czytałam, że oddał Marinę swojej żonie, ale też mi to jakoś nie pasuje

ocenił(a) serial na 10
Edi13

ale kto oddał marinę swojej żonie?

ocenił(a) serial na 5
ewelina84

Mąż Beatriz, chyba miał na imię Ariel. Miał romans z Mercedes, z którego urodziły się Marina i Magdalena. Przynajmniej tak zrozumiałam

ocenił(a) serial na 3
dominik1989

no ja tez od pierwszego odc tak pomyslalam bo po co by zalezalo jej na niej tak i we wczorajszym odcinku ylo ze zamieszkala z beatriz i ze kochaja sie jak prawdziwa matka z corka . Czyli beatriz musi wiedziec o tym tylko niewiem od kad z nia zamieszkala ale napewno jak byla mala skoro mysli ze to jej matka. I mam podejrzenie ze to corka mercedes i tego ojca estrecity ( laura carmine).

Monalia

Mercedes na 100 % jest matka Mariny jednak nie wiem kto jest jej ojcem:( Kiedys na jakiejs stronie jeszcze przed emisja czytalam ze to ten Fulgencio czyli ojciec Ester to jej ojciec a to chyba jednak byl ten Reverte ( bo ona sie nazywa Reverte Marina) ale nie wiem na 100%. Licze ze to sie w koncu rozjasni :) Poki co fajna telka podoba mi sie. I ta piosenka cudnaa :)

ocenił(a) serial na 5
monia198923

Jeśli dobrze zrozumiałam to ojcem Mariny i Magdaleny był mąż Beatriz - Ariel, który już nie żyje. Miał on romans z Mercedes. Po narodzinach oddał Marinę na wychowanie swojej żonie, Beatriz, którą Marina uważa za matkę. Ale dlaczego tak się stało to już nie ogarniam

Edi13

A widzisz to nawet pasuje. Beatriz nie zna jednak Mercedes widac nie wiedziala z kim mąz mial romans. Pogmatwali to troche ale moze tak mialo byc :)

ocenił(a) serial na 5
monia198923

Jak to w telkach - zawsze wszystko tak zakręcą, żeby wszystko wyszło na jaw dopiero na końcu:)