"Burza" o 17.00 na TV4, "Sekret" o 14.30 na Pulsie oraz "Violetta" o 18.00 i "Niewinna intryga" o
19.00 na TVN7. Co polecacie? Co wybrać, a co odrzucić?
Ja ogladam sekret i niewinna intryge :D, natomiast szukam piosenki z burzy jak leci gdy reklamowalija w tv, wie ktos jak sie nazywa ?
Ta piosenka to Alejandro Fernandez feat. Christina Aguilera - Hoy Tengo Ganas De Ti.
"Violetta" jest dla nastolatków więc odpada, "Sekret" jest za długi, poza tym to nie telenowela więc też nie będę oglądać. Zostaje mi tylko "Burza" i "Niewinna intryga", zdecyduję po kilku odcinkach, ale coś mi się wydaje, że będę oglądać tylko LI.
A nie wiecie czy Polsat Romans da jakąś telenowelę od października (po MŚ w siatkówce)?
Ja oglądam tylko Burza bo Violetta już oglądałem a Niewinna intryga nie ma tam znanych aktorów wiem tylko że tam są 2 znajomych co widziałem no i Sekret też nie jak post wyżej jest za długi i mało aktorów.
Ja dzisiaj w ostateczności oglądałam tylko "Niewinną intrygę" i nawet niegłupie toto, jutro zobaczę powtórkę "Burzy" a na "Violettę" już się nie załapię bo leci o tej samej godzinie co "Pierwsza miłość" więc babcia mnie nie dopuści do telewizora :D Najbardziej żal mi "Sekretu" bo uwielbiam telenowele kostiumowe a leci o takiej godzinie gdzie większość ludzi ma co innego do roboty... Ale faktycznie, przy takiej ilości odcinków ciągnąłby się chyba z 5 lat :D
Oglądam La tempestad i Niewinną Intrygę. Sekret a tymbardziej Violetta nie dla mnie.
Co do Niewinnej Inntrygi-nie byłam w pełni przekonana, obsada taka sobie i opis nie za bardzo mnie przekonał.Ale szczerze przyznam że po pierwszym odcinku jestem mile zaskoczona. Telemundo słynie z telenowel o wątku kryminalnym, strasznie mnie zaciekawiło co się stało z tą drugą siostrą więc bedę oglądała.
a kiedy to było?wczoraj po ostatniej reklamie nie ogladałam juz odcinka...
Czy mi się wydaje czy Blanca okaże się córką Ferrera?
Obejrzałam wczoraj "Burzę", "Sekret" i rzuciłam okiem na "Niewinną intrygę".
"Violetty nie zamierzam oglądać, bo to dla nastolatków.
"Sekret" - nawet niezły serial kostiumowy. Wszystko dzieje się bardziej naturalnie i autentycznie niż w meksykańskich telenowelach.
Fajna główna bohaterka - silna psychicznie, pyskata.
Jednak na stałe chyba nie będę tego oglądać, bo za długie (LOL 890 odcinków !!!! pogłupieli chyba)
I ten amant Alex taki z wyglądu przeciętny.
"Niewinna intryga" - jakoś mnie nie zaciekawiło. I nie ma tam żadnego przystojnego mężczyzny. To skandal ;)
"Burza" - pierwszy odcinek taki sobie, ale zobaczymy co będzie dalej. Piękna piosenka w czołówce.
Ja będę oglądał Burze.I La Mavjuta Kędzierskiego, czyli Parodia Osaczonej hehe oglądałem tą telke ze względu na Sonye Smith wiec z chęcią obejrzę parodie tej telenoweli.
ja ogladam burze i jak narazie jest spoko ale jak myslicie ta mercedes pewnie bedzie prawdziwa matka mariny?
sekretu nie ogladam zupelnie nie w moim stylu a niewinna intryge zaczelam ogladac bo znam tez protagonistow rafale z cme i cecilia z cda
Ja tak myślę od 1 odcinka. Bo bez sensu by było jakby dawała prace osobie, której nie zna.
Ona jest jej matką. Tylko ja dalej nie czaję jak to się stało że marina z nią nie jest. Mercedes powiedziała temu staremu oblechowi "Wykradłeś mi jedną z bliźniaczek" no to co w takim razie stało się z Mariną? Oddała ją chyba.
Mąż Beatriz, chyba miał na imię Ariel. Miał romans z Mercedes, z którego urodziły się Marina i Magdalena. Przynajmniej tak zrozumiałam
no ja tez od pierwszego odc tak pomyslalam bo po co by zalezalo jej na niej tak i we wczorajszym odcinku ylo ze zamieszkala z beatriz i ze kochaja sie jak prawdziwa matka z corka . Czyli beatriz musi wiedziec o tym tylko niewiem od kad z nia zamieszkala ale napewno jak byla mala skoro mysli ze to jej matka. I mam podejrzenie ze to corka mercedes i tego ojca estrecity ( laura carmine).
Mercedes na 100 % jest matka Mariny jednak nie wiem kto jest jej ojcem:( Kiedys na jakiejs stronie jeszcze przed emisja czytalam ze to ten Fulgencio czyli ojciec Ester to jej ojciec a to chyba jednak byl ten Reverte ( bo ona sie nazywa Reverte Marina) ale nie wiem na 100%. Licze ze to sie w koncu rozjasni :) Poki co fajna telka podoba mi sie. I ta piosenka cudnaa :)
Jeśli dobrze zrozumiałam to ojcem Mariny i Magdaleny był mąż Beatriz - Ariel, który już nie żyje. Miał on romans z Mercedes. Po narodzinach oddał Marinę na wychowanie swojej żonie, Beatriz, którą Marina uważa za matkę. Ale dlaczego tak się stało to już nie ogarniam
A widzisz to nawet pasuje. Beatriz nie zna jednak Mercedes widac nie wiedziala z kim mąz mial romans. Pogmatwali to troche ale moze tak mialo byc :)