PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza
użytkownik usunięty
diamondgirl123

Ja zerknę na pierwsze odcinki. Choć nie ukrywam, że nie jest to moja telenowela marzeń ale kto wie może akurat się wciągnę :)

ocenił(a) serial na 7

Ja też zobaczę, bo chce zobaczyć jak będzie wyglądała ta telenowela. Może to będzie telenowelowa wersja Sindbada hehe.

I tylko głównego bohatera widziałem z tych aktorów w innej telenoweli.

użytkownik usunięty
dominik1989

Z ciekawości obejrzałam pierwszy odcinek w oryginale i nie jest to takie najgorsze, da się obejrzeć :) Trochę nawet przypomina Sindbada :)

ocenił(a) serial na 7

Z tego zauważyłem w telenowelach 1 odcinek zawsze jest mocny. Pewnie żeby zaciekawić widza. Np. Cud miłości masakra podczas wesela. Fiorella główna bohaterka poznaje starszego Pana, w którym się zakochuje a potem on umiera. Albo Osaczona, w której żona głównego bohatera zostaje postrzelona i potem jest w śpiączce. I tak dalej można wymieniać.

super ! ja obejrzalam w oryginale 20odcinkow i podobalo mi sie :) na pewno bede ogladac

ocenił(a) serial na 10
nunax4

Ja też obowiązkowo. Ale szkoda że nie będzie nic na TV 6 nowego i też jak pisaliście tej teli Corazon Indomable z Ana Brenda Contreras :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
diamondgirl123

Oczywiście bd oglądać nie ma innej opcji :D William <3

ocenił(a) serial na 5
diamondgirl123

Mogli dać Lo Que la Vida me Robo albo Corazon Indomable. Średnio podoba mi się Levy ( i jeszcze te długie włosy :/) Mam nadzieje że nie będzie taka jak Nie igraj z aniołem. Narazie wiadomo że ma piękną piosenkę w czołówce :)

ocenił(a) serial na 5
diamondgirl123

Jak będzie fajny to się poogląda

Olimpia_Delacour

SPOILER Levy i Ximena bardzo do siebie pasują, piosenka z entrady jest naprawdę piękna, a sama historia (po obejrzeniu trailera) wydaje się być świetna. On jest przystojnym i butnym Kapitanem, a ona kobietą z charakterkiem, wydaje się więc, że to mogłaby być telka idealna, człowiek oczekuje namiętnych scen na statku i kłótni kończących się pocałunkiem, a co dostaje? Nic. Im dalej, tym gorzej. Scenarzystka strasznie zniszczyła tę historię, tak naprawdę jedynie 10 pierwszych odcinków jest fajnych, a potem już jest tylko płacz i wycie do księżyca. Nie rozumiem jak ta baba (scenarzystka) mogła zrobić taką szmirę, mając takich aktorów i statek w tle? Można było dać tyle fajnych scen, a tymczasem nawet ich sceny łóżkowe były sztuczne i beznadziejne. Jadą razem na wyspę, on chce się z nią łóżkować, ona mówi, że nie jest gotowa, po czym za 5 min dopływają do portu, idą do jaskini i się łóżkują na prześcieradle znajdującym się na skale, lol. Sama scena jest nakręcona naprawdę beznadziejnie, nic prawie nie zostało ukazane, wszystko prawie jest nakręcone z lotu ptaka. Najzabawniejsze jest to, że proci rozstają się po 10 odcinkach, ponieważ on kiedyś tam przespał się z inna laską i główna bohaterka wspaniałomyślnie kazała mu się z nią ożenić, co on uczynił, aby ratować jej honor, lol. W teli w ogóle nie ma tej sceny z trailera, gdy główny bohater sadza protkę na burcie statku. Także po tych początkowych odcinkach, zamiast namiętnych scen, scenarzystka serwuje nam dialogi w stylu:
- Nie możemy być razem
- Ale ja Cię kocham! Czemu nie możemy być razem?
- Bo przespałeś się z tamtą laską i musisz teraz uratować jej honor! (To nic, że prawie w ogóle jej nie znasz i nie kochasz, i że będziemy później co noc wyć do księżyca).

ocenił(a) serial na 10
SlodkaZmijka

A jak już o tym mowa o piękną piosenkę w czołówce czyli?

Zbuntowany_RBD

Hoy tengo ganas de ti Alejandro Fernandez y Christina Aguilera

ocenił(a) serial na 10
SlodkaZmijka

Wielkie podziękowania :) :) :) :) :) :)