PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=341153}

Busō Renkin

2006 - 2007
7,3 347  ocen
7,3 10 1 347
Busō Renkin
powrót do forum serialu Busō Renkin

Busou Renkin?

ocenił(a) serial na 6

po obejrzeniu 6odc.slabo zobaczymy co bedzie dalej

ocenił(a) serial na 9
karasu

Czesc. gdzie ogldasz bosou renkin?? Na necie po angielksu czy po polkus a moze masz na dysku. jak tak to z jakiej stronki sciagasz??

ocenił(a) serial na 8
Czaki92

Hm...Powiem szczerze tak : Z poczatku myslałam ze jakaś podróba FMA ale miło sie zaskoczyłam :) Historia naprawde wciagajaca a homunculus z maska motyla jest prze boski ( szczegolnie w tym swoim ,,zajebistym" stroju kąpielowym^^). Czasem meczace było tocałe gadanie w laboratorium ale spoko :)
Polecam.

ocenił(a) serial na 8
Czaki92

http://anime-online.info.pl/articles.php?article_id=409

-20 odcinków z napisami wrzucone na dobrą stronkę. Ze swojej strony polecam, jakie głupie takie fajne. Jak dla mnie mocne 7+/10.

ocenił(a) serial na 8
Zbrojny

Wszystkie 26 odcinków tutaj (przyzwoita jakość i czas wczytywania):
http://www.kreskowki.fani.pl/cat/busou-renkin/288

Ostatecznie daję 8/10... seria miła, lekka i przyjemna.

Zbrojny

Seria okropna. Oczywiście mówię o tych paru odcinkach, które byłam w stanie zobaczyć. Drętwi, prymitywni bohaterowie. Płaskie, bez wyrazu dialogi.. Historia zaczerpnięta z paru różnych serii i poskładana w jedną niespójną całość. I do tego ta kreska: kwadratowa i odpychająca. Najgorsze anime jakie zaczęłam oglądać. Na pewno do tego nigdy nie wrócę.
Okropna. Nie polecam nikomu.

ocenił(a) serial na 9
moniaL

Po pierwszych odcinkach też miałam wrażenie, że nie za fajne, ale z czasem zaczęło mnie wciągać.A na sam koniec to okazało się, że to już jedno z moich ulubionych anime ;) Właśnie, że polecam ;p

ocenił(a) serial na 8
Chizuna

miałem podobnie ;) polecam jako fan FMA

ocenił(a) serial na 5
Kakugan

Serię obejrzałem i stwierdzam: pomysł na to anime miał olbrzymi potencjał, ale został prawie w 100% zmarnowany, fajny opening zapowiadał co innego, zaś płytkość osobowości bohaterów, aż wołała o pomstę do wszystkich istot nadprzyrodzonych...