PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Hej fajnie było zobaczyć na nowo aktorów których brakowało w Córkach,fajnie było ich jeszcze raz zobaczyć i piosenka rozpoczynająca jest w wolniejszej wersji.

wisienka19902

Zapraszam na www.daughters.funtest.pl teścik z serialu :>

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

tak ja też sie ciesze bo nie widziałam tych odcinków od 4 do pczątku 7 sezonu no moze jakieś tak ale wczorajszego napewno nie . A zauważyliście jaka inna była stivi jej zachowanie całkiem inne niż w ostatnich sezonach tak samo z jej gestami całkiem inna kobieta .

0tinka1

Tak Steve na początku można powiedzieć brykała hahaa gdzieś jakieś kłamstewko, jakiś mały blef a później no zdecydowana szefowa :) bardziej odpowiedzialna i stanowczo walczyła o farmę nie robiła jakiś głupich rzeczy które mogły by zagrozić ziemi.

wisienka19902

Ten odcinek był fajny - choć go już drugi raz widziałam.Najlepszy moment to był Jodi jak jedzie z ta koparką do Drover's :)

ocenił(a) serial na 10
cieslar

nom mi też się ta scena podobała...fajnie że zdecydowali sie te odcinki jeszcze raz powtarzać ;**

myszka123

Najlepsza była reakcja Jodi jak Nick powiedział do bakiera że Jodi jest dziewczyną Alexa i to jak Alex ją przytulił i zmyślali o domu, dzieciach, a ten pocałunek Nicka mina mówiła wtedy wszystko hehehe. A Tess dała rade z pokerem jej miny też były fajne jak widziała swoje karty.