Mam pytanko. Czy ktoś lubi Grace bo ja nie bardzo, ale jak już by miała z kimś być to z Marcusem. Zauważyliście że na samochodach Drovers Run jest nadal inicjał CleareMcLead a przecież nie ma ani jej ani Tess ani Jodi. Kate mogłaby być z Rileyem.
Ja trochę lubię Grace. Nie tak jak Clair,Tess,Jodi,Steve i Alexa,ale jest w porządku. Też chciałabym,żeby była z Marcusem.
Mnie na początku denerwowała ale teraz się do niej przekonałam i lubie ją ponieważ widać że stoi murem za Drovers Run i nie pozwoli aby farma w jakiś sposób ucierpiała dzisiejszy odcinek był tego dobrym dowodem, uwieżyła Jaz i postanowiła że ofiaruje jej pomoc. A napisy faktycznie są na samochodzie to dobrze chociaż taka pamiątka skoro już nie wspominają ani o Claire ani o Tess. /A Moira była przezabawna jako kapitan grupy piłkarskiej haha troche się uśmiałam.
Bardzo lubie Abi Tucker nie tylko jako aktorke ale tez piosenkarke, ma piekny glos i duzy talent. W ostatnim odcinku serialu mielismy okazje uslyszec fragment piosenki "Speak My Angel" To wlasnie spiewala serialowa Grace. Szkoda ze ten wspanialy serial sie skonczyl a inne gnioty maja po 1000 i wiecej odcinkow...
a ja jej nie lubie chodz jak sie pojawiła w drovers run to nawet mi nie przeszkadzała ale potem zaczeła denerwować .
Grace- moim zdaniem lepsza od Tess i Jodi.
Nie przepadam za Tess, jakaś taka, ehh, nie wiem.
A Jodi, typowa blonynka xD
ja też nie przepadam za Grace. moim zdaniem Jodi to wcale nie jest typowa blondynka, może czasami bywała zabawna, no ale to tak jak każda z drowers ale zawsze jak przyszło co do czego to potrafiła się zachować.