PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Mam pytanko. Czy ktoś lubi Grace bo ja nie bardzo, ale jak już by miała z kimś być to z Marcusem. Zauważyliście że na samochodach Drovers Run jest nadal inicjał CleareMcLead a przecież nie ma ani jej ani Tess ani Jodi. Kate mogłaby być z Rileyem.

angel2210

Ja trochę lubię Grace. Nie tak jak Clair,Tess,Jodi,Steve i Alexa,ale jest w porządku. Też chciałabym,żeby była z Marcusem.

ana_chj

Mnie na początku denerwowała ale teraz się do niej przekonałam i lubie ją ponieważ widać że stoi murem za Drovers Run i nie pozwoli aby farma w jakiś sposób ucierpiała dzisiejszy odcinek był tego dobrym dowodem, uwieżyła Jaz i postanowiła że ofiaruje jej pomoc. A napisy faktycznie są na samochodzie to dobrze chociaż taka pamiątka skoro już nie wspominają ani o Claire ani o Tess. /A Moira była przezabawna jako kapitan grupy piłkarskiej haha troche się uśmiałam.

angel2210

Bardzo lubie Abi Tucker nie tylko jako aktorke ale tez piosenkarke, ma piekny glos i duzy talent. W ostatnim odcinku serialu mielismy okazje uslyszec fragment piosenki "Speak My Angel" To wlasnie spiewala serialowa Grace. Szkoda ze ten wspanialy serial sie skonczyl a inne gnioty maja po 1000 i wiecej odcinkow...

ocenił(a) serial na 10
jpg4

a ja jej nie lubie chodz jak sie pojawiła w drovers run to nawet mi nie przeszkadzała ale potem zaczeła denerwować .

ocenił(a) serial na 10
angel2210

Grace- moim zdaniem lepsza od Tess i Jodi.
Nie przepadam za Tess, jakaś taka, ehh, nie wiem.
A Jodi, typowa blonynka xD

ocenił(a) serial na 10
Giselle123

ja też nie przepadam za Grace. moim zdaniem Jodi to wcale nie jest typowa blondynka, może czasami bywała zabawna, no ale to tak jak każda z drowers ale zawsze jak przyszło co do czego to potrafiła się zachować.

ocenił(a) serial na 9
AniaJuliana

A ja bardzo polubiłam Grace. To właśnie dzięki tej postaci zaczęłam w miarę możliwości regularnie oglądać ten serial. Bardzo wciągnęły mnie wątki z jej udziałem. Grace w serialu była postacią "tragiczną" może dlatego tak bardzo zainteresowała mnie jej rola.