PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Wydaje mi się że zapomnieliście o swoim ulubieńcu czyli serialu o superowych australijskich córkach .

Wiec apeluje żebyśmy spotykali sie chociaż te dwa dni w tygodniu poniedziałki i wtorki gdy puszczane są powtórki .
Zapraszam ja tu bede napewno jeśli ktoś czytał ten mój mały apel podpiszcie się abym wiedziała że nie jestem tu jedyna bo mam wrarzenie że zostałam sama

0tinka1

Hej jestem za pamiętajmy i rozmawiajmy na temat Córek przecież to taki fajny serial i nie skończył się jeszcze ja też codziennie tu zaglądam i zawsze co napisze, skomentuje bo lubię ten serial :) Więc podpisuje się wisienka19902.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

taak, ja też tu jestem, zaglądam codziennie ale od kiedy skończył się 8 sezon wszystko ucichło, ja teraz ściągam pierwszy sezon z chomików niestety nie ma wszystkich odcinków ;/.

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

ups...chyba mało kto tu zagląda. szkoda ;/

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

Tak wielka szkoda myslalam ze jest nasz chociaz ponad 10 a tu drei ale to fajnie moze bysmy sie we trojke umówiły tu i popisaly o serialu a tak wogole to zostawiam moj gg 16167021

0tinka1

Jasne że tak pewnie że możemy gadać o tym świetnym serialu jeśli mogę to odezwe się do ciebie na gg :)

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

ja też bym chciała pogadać ;) moje gg: 12014695 pozdrowienia ;D

0tinka1

Hmmm... wygląda na to, że forum umarło...
Czy Córki nadal lecą w TV?

PS. Pozostawiam po sobie ślad swojej bytności tutaj ;)

haruka13

Wygląda na to że tak a Córki lecą teraz 4 seria w poniedziałki i wtorki.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

tak lecą we wtorki i poniedziałki miedzy 13 a 15 róne godziny emisji

ocenił(a) serial na 10
0tinka1

Zaglądam tutaj codziennie, i zawsze coś tam napisze ale nie ma żadnych nowinek. Teraz oglądam powtórki, w poniedziałki CM są o czasami o 13;45 a we wtorki o 14;05.
(co prawda nie wypada chwalić innego serialu na forum drugiego ale w środy, czwartki i piątki o 14 też leci fajny serial ,everwood: pozdrawiam wszystkich ;****