Wydaje mi się że zapomnieliście o swoim ulubieńcu czyli serialu o superowych australijskich córkach .
Wiec apeluje żebyśmy spotykali sie chociaż te dwa dni w tygodniu poniedziałki i wtorki gdy puszczane są powtórki .
Zapraszam ja tu bede napewno jeśli ktoś czytał ten mój mały apel podpiszcie się abym wiedziała że nie jestem tu jedyna bo mam wrarzenie że zostałam sama
Hej jestem za pamiętajmy i rozmawiajmy na temat Córek przecież to taki fajny serial i nie skończył się jeszcze ja też codziennie tu zaglądam i zawsze co napisze, skomentuje bo lubię ten serial :) Więc podpisuje się wisienka19902.
taak, ja też tu jestem, zaglądam codziennie ale od kiedy skończył się 8 sezon wszystko ucichło, ja teraz ściągam pierwszy sezon z chomików niestety nie ma wszystkich odcinków ;/.
Tak wielka szkoda myslalam ze jest nasz chociaz ponad 10 a tu drei ale to fajnie moze bysmy sie we trojke umówiły tu i popisaly o serialu a tak wogole to zostawiam moj gg 16167021
Jasne że tak pewnie że możemy gadać o tym świetnym serialu jeśli mogę to odezwe się do ciebie na gg :)
Hmmm... wygląda na to, że forum umarło...
Czy Córki nadal lecą w TV?
PS. Pozostawiam po sobie ślad swojej bytności tutaj ;)
Zaglądam tutaj codziennie, i zawsze coś tam napisze ale nie ma żadnych nowinek. Teraz oglądam powtórki, w poniedziałki CM są o czasami o 13;45 a we wtorki o 14;05.
(co prawda nie wypada chwalić innego serialu na forum drugiego ale w środy, czwartki i piątki o 14 też leci fajny serial ,everwood: pozdrawiam wszystkich ;****