PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

No były już zapytania o Clarie i innych.
Chciałam jedak zapytać: Jak to ku*wa jest że na wikipedii odchodzą praktycznie wszystkie osoby? Clarie już teraz (patrząc na to co leci w TVP2), Becky też w 2003, Jodi w 2007, Meg też w 2007, Tess w 2006 (!), Alex - 2007, Nick - 2006.

1. Clarie umiera w wypadku? (tak pisało gdzieś na tym forum) W którym sezonie i za ile odcinków (jutro jest chyba 63)?
2. Jak odchodzi Tess?
3. Co z Becky?
4. Meg i Jodi...?
5. Co bedzie z Alexem i Nickiem?

No i, jak ten serial ma wyglądać skoro najpierw odejdzie jedna (co się będzie działo?), a później druga główna osoba i WSZYSTKIE o których na początku mówił film...? Przecież do 2008 zostają tylko osoby, których najpierw nie było...? W ogóle nie wiem kim są te dwie babki...

P.S. To perfidne pytać o zakończenia filmów itp. :D :D

Pozdrawiam. :) :)

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

Becky pojedzie z Jackiem do jego domu odejdzie jeszcze szybciej niż Claire chyba odcinki prędzej Jodi pojedzie z jakimś chłopkakiem Tess wyjdzie za mąż za Nicka i wyjadą do Argentyny gdzie urodzi im się córka Claire Alex zginie przygnieciony przez konar jakbyś miała jeszcze pytania to pisz pozdro

hona

A Clarie to w wypadku?

I co sie stanie z Charlotte?

No i co z Meg?

Ale zrobili... Po co nakręcali kolejne serie skoro już właściwie wszyscy odejdą... Nawet nie że same Córki McLeoda, ale tez inni - Ci, któzy byli na początku...

gggosia4

Clarie zginie w wypadku samochodowym. Charlotte będzie pod opieką Tess i Alex'a ale kiedy przyjedzie Peter zobaczyć córeczkę wraz z całą swoją rodziną Tess postanowi oddać Charlotte pod opiekę Peterowi, żeby nie rozdzielać jej od ojca i sióstr przyrodnich (tak jak to było w wypadku Tess i Clarie). Meg będzie przez długi czas mieszkać w mieście, jednak będzie odwiedzać dziewczyny w Drover's. Później wyjdzie za Terry'ego i wyjedzie.
W ostatnim odcinku serialu, pojawi się i Meg i Charlotte.

gggosia4

1. Claire zginie w wypadku(auto spadnie w przepaść)w odcinku 28 sezonu 3,zatytułowanym "My noon,my midnight".Bez podziału na sezony będzie to 72 odcinek.Bardzo smutny odcinek i bardzo dramatyczny.
2. Tess wyjechała z Nickiem do Argentyny w odcinku 8 sezonu 6 "Where the Heart Is".Ogólnie jest to odcinek 146.Wcześniej jeszcze Nick zostanie uznany za zmarłego,ale okaże się to nieprawdą i jego powrót będzie dla Tess niezłym szokiem.
3. Becky odjedzie razem z Jake'em do jego posiadłości,żeby pracować na swoim.To będzie w odcinku 26 sezonu 3("Body Language").Ogólnie to odcinek 70.
4. Meg napisze książkę,wyjedzie do miasta.Potem Jodi ją tam odnajdzie i namówi do powrotu.Meg weźmie ślub z Terrym i razem wyjadą.Potem Meg pojawi się jeszcze w sezonie 7,kiedy będzie ta cała historia z Jodi i Mattem oraz w ostatnim odcinku serialu.
Jodi wyjedzie razem z Mattem w odcinku 8 sezonu 7("Climb Every Mountain").Ogólnie to odcinek 178.Powodem ich wyjazdu będzie pojawienie się zabójców mających związek z procesem w którym zeznawał Matt.W związku z tym Jodi i Matt zostaną objęci programem ochrony świadków i będą musieli wyjechać.
Meg i Jodi pojawią się w ostatnim 224 odcinku serialu,kiedy przyjadą razem do Drover's i Jodi zdecyduje się tam pozostać,żeby urodzić dziecko,bo jest w ciąży z Mattem.
5. Alex zginie przygnieciony przez drzewo w 6 odcinku sezonu 8.Tytuł to "Close Enough to Touch".Ogólnie odcinek 208.Wcześniej Alex weźmie ślub ze Stevie,a potem urodzi się ich syn Alexander.
Nick wyjedzie z Tess do Argentyny gdzie urodzi się ich córka Claire Ruth.
Szczerze mówiąc serial ten da się oglądać tylko przez 6 sezonów.Sezony 7 i 8 to kompletne dno.Absolutna porażka.Popsuły dobrą opinię o serialu.Sezonów 7 i 8 nie da się po prostu oglądać.Straszna beznadzieja.One w ogóle nie powinny były powstać.A najlepsze sezony to 1-3.
Pozdrawiam!!

ocenił(a) serial na 9
gggosia4

Ja na Hallmarku oglądam obecnie sezon 7 i całkiem mi się podoba. Eh. Jodi będzie z Mattem? A ja myślałam, że może cos będzie między tam strasznie przystojnym robotnikiem w Killarni;) Kurczę, nie pamiętam jak on sie nazywa, ale grunt, że walczy z Mattem o Jodi na początku 7 serii. Szkodaaa bo on jest taki słoodki:)

_Hope

A Matt to który to jest?

Szkoda, że tak zrobili. Z tego co piszecie to po odejściu Clarie serial się bardzo skur*ił... Pewnie im się opłacało nadal kręcić i kręcili. Ehhh...

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

A jak będzie wyglądał ostatni odcinek?? Ja tez uważam że ostatnie sezony bez głównych bohaterów nie powinny wogóle powstac...

ocenił(a) serial na 9
qlaudia

ja też jestem ciekawa jak będzie wyglądał ostatni odcinek. A tak na marginesie to w odcinku w którym ginie Claire jest mi strasznie żal Alexa (oczywiście jej też ale on jest taki fajny a tu ...).I nie podoba mi się to troszkę małżeństwo ze Stive.Ale to może dlatego ze dopiero oglądłam odcinek w którym ginie Claire i na youtube odcinek z pogrzebu ;(

ocenił(a) serial na 9
gggosia4

Hm. No wiesz... Ja myślę, że sezon 6 miał sporą oglądalnośc, więc nakręcili 7, no i może 7 tez sie spodobał to nakręcili 8. A potem pewnie już nie chceli, bo to przecież nie "Moda na sukces" ;)

A mi mimo wszystko sezony 7-8 sie podobają;)

ocenił(a) serial na 10
_Hope

Ostatni odcinek serii jes fajny.
Stevie jest załamana wszystko jej sie wali farma kiepsko, zgubiła obrączki, i teskni za Aleksem. W tym odcinku wraca Regan, a na koncu przyjerzdza Jodi z brzzuszkiem i Meg. Wszystko sie układa a Stevie widzi przyszłość dorosła Charlotte i Xandera. Fajny jest momoet jak wszystkie poanie jadą konno. I to juz koniec.
A mała Charlotta pojawia sie cały czas w sreialu czasem co prawda jest u Aleksa nawet po wyjeżdzie Tess.

asia2044

No bez Jodi i Tess to już czysto komercyjnie pewnie... :) :).
Ale tak: przecież ich widzowie musieli kupić...

asia2044

A kim jest Stevie i Xander?

mania19

Xander to syn Stevie i Alexa, a Stevie dołączyła do serialu od końca 3 serii i była jedną z głównych bohaterek.