Wiecie ze od 17 marca beda corki znowu tylko,ze od 75 odcinka od smierci Cler.http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=13
szkoda że nie od początku ale ja właśnie nie widziałam odcinka śmierci cleir i nastepnych odcinków aż do 7 sezonu wiec ciesze sie ze bedą powtórki
No jak tak samo bo uważam że o wiele lepsze były te starsze jak jeszcze była Kate i Tess i Nick i Jodi itd xD
ale są o tej samej godzinie ;/ to ja nie będę drugi raz oglądała...gdyby były o innej godzinie to z wielką chęcią a tak...nie chce mi się nagrywać.
To faktycznie dobra wiadomość, ale szkoda że po śmierci Cleir ja nie oglądałem początków więc (no może tak w kratkę czasem) chciałbym widzieć od 1 odcinka.
Ale supper czyli to jeszcze nie koniec ale fakt szkoda że nie od początku ale będzie miło znowu widzieć Tess Nicka i Alexa juupi.
w sumie fajnie że znowu puszczają ale szkoda że o tej godzinie...bo jestem w szkole...:-(
Nie kumam... Po kiego puszczaja to OD SRODKA? Zapełnaija sobie luki w programie, czy jak? Decyduja sie
powtarzac, to OD 1 ZESONU MOZE BY TAK?
Poco ? poco puszczają jeszcze raz ? i jeszcze od środka ? przecież prawnie nikt nie będzie tego oglądał jak jest taka godzina emisji . ! teraz to już zupełnie powariowali ;/
Po co?
Po prostu robią drugi raz ten sam błąd, co jakieś 2 lata temu...
Wtedy puścili Córki McLeoda ale od początku tylko do końca 3 sezonu, do śmierci Claire... krótko potem puścili znowu pierwsze serie i dalej już kontynuowali całość, tak, że teraz oglądacie te dalsze sezony, aż do ostatniego odcinka... wychodzi więc na to, że postanowili "wyrównać" liczbowo te pierwsze 3 sezony, które puściliby już trzeci raz... wolą zatem się nie powtarzać i tylko puścić drugi raz od 4 sezonu do końca... ot, taka ich filozofia ;/
Otóż to...
Szkoda, wielka szkoda, bo takie poznawanie całej historii Drovers jest do bani... gdyby pokazali pierwsze serie stanęłabym na głowie żeby je oglądać... chociaż te trzy serie...
Czyli najlepsze odcinki, mam na mysli te, w ktorych wystepowala Claire- nas ominą. Zdecydowali się wyemitować powtórkę od środka? Bez sensu
Akurat na tym skończyłam plus cały sezon 8.
Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić w jaki sposób Stevie stała się właścicielką Drovers Run?
A więc Steve posiadała opale które sprzedała i dostała za nie dużo pieniędzy jeszcze w tym czasie była z Kane'm. Za pieniadze za które sprzedała opale miała wyjechać z Kane'm i córką Rose,ale ponieważ Kane miał problemy związane z kradzieżami samochodów wyjechał i zostawił Steve która przed tym wszystkim odeszła z Drovers z myślą że wyjedzie i właśnie wtedy Tess zaproponowała jej aby wpłaciła pieniadze na Drovers i została współwłaścicielką, z tego co pamiętam Tess bardzo zależało żeby Steve nie opuszczała farmy.
Dzięki za wyjaśnienie. A co do emisji to dzisiaj na ekranie pojawiła się informacja że będzie w poniedziałki i wtorki o 14.25.
Ale przy okzaji zerknęłam na program i co włącze to na każdym pisze inaczej.Ale zobaczymy w przyszłym tygodniu jak się to rozstrzygnie.
skad Wy to info bierzecie, ze od 17marca od poczatku dadza mcleodki? ja tego nigdzie nie moge znalezc... ani w telegazecie dwojki nie ma, ani w programie telewizyjnym na stronie internetowej dwojki... skad? bo juz sie ucieszylam, ze beda powtorki, a teraz juz sama nie wiem...
Na telemagazynie pisze że są Córki McLeoda na początku była mowa że o 11:40 będą powtórki, ale teraz tvp2 ostatnio wyświetliło że w poniedziałek i wtorek będą odcinki i sądze że są to odcinki serii 4 od odcinka Z popiołów.
ale to sa 2 ostatnie odcinki 8serii! w pon. o 14 cos i we wtorek o 14 cos... nigdzie nie ma mowy ze od srody 17 marca sa od 4 serii powtorki :( chyba wam sie zdaje cos ?! albo ja znalezc nie moge :(
Więc tak 15 i 16 marca są dwa ostatnie odcinki 8 serii, natomiast powtórki zaczynające się od 4 sezonu rozpoczynają się w poniedziałek 22 marca o godzinie 14:25 natomiast we wtorek 23 marca serial jest o 14:40 oto dowód : http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/20100322,3,1,dz,go,cpr.html powtórki są tylko w poniedziałek i wtorek.