Ten były mąz Ingrid choć był łajdakiem okazał sie bardzo przystojnym facetem wogóle dzisiejszy odcinek był super szkoda tylko że Ingrid uciekła !!!!!!
No dzisiejszy odcinek pełen emocji ale z tego co słyszałam i czytałam to Ingrid wróci a postarać się ma o to Grace która będzie widziała jak Marcus cierpi. A mam pytanie bo ja oglądałam dzisiejszy odcinek ale nie wiem o co chodziło z tym niby wypadkiem Ingrid jakiś samochód a w nim konory drzewa Marcus coś się wydzierał że Ingrid może gdzieś leży i się wykrwawia mogłabyś mi powiedzieć o co chodziło w tej scence ?? skąd oni wszyscy wiedzieli że na tej drodze jes samochód Ingrid z góry bardzo Ci dziękuję.
to dośc zakrecona sytułacja bo akurat gdy Marcus jechał swoim samochodem zadzwoniła do niego Grece a on jadąc dalej rozmawiał z nią ona wtedy pytała sie czy przypadkiem Ingrid sie do niego nie odzywała bo nie mogą sie z nią skontaktowac gdy marcus powiedział że nie i raczej wszystko z nią w porządku ona powiedziała mu że jej mąz wie o nim i o ingrid a w dodatku zniknął i nie wiedzą gdzie jest .
marcus prowadząc samochud i rozmowe z grace dalej w pewnym momencie zauważył zsunięty samochód indrid z drogi i pobiegłwołając ją . Zastał jednak tylko pusty samochóód z konarem dzrzewa i śladami krwi a co do tego skąd sie wszyscy wzieli to podejzewam ze marcus powiedział grace bo cały czas miał słuchawke w uchu a ona powiedomiła policje i reszte .
A ogólnie rzecz biorąc to Ingrid wszystko kartowała żeby mniec wiecej czasu na zniknięcie przed jaj byłym mężem !