PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Ten były mąz Ingrid choć był łajdakiem okazał sie bardzo przystojnym facetem wogóle dzisiejszy odcinek był super szkoda tylko że Ingrid uciekła !!!!!!

0tinka1

No dzisiejszy odcinek pełen emocji ale z tego co słyszałam i czytałam to Ingrid wróci a postarać się ma o to Grace która będzie widziała jak Marcus cierpi. A mam pytanie bo ja oglądałam dzisiejszy odcinek ale nie wiem o co chodziło z tym niby wypadkiem Ingrid jakiś samochód a w nim konory drzewa Marcus coś się wydzierał że Ingrid może gdzieś leży i się wykrwawia mogłabyś mi powiedzieć o co chodziło w tej scence ?? skąd oni wszyscy wiedzieli że na tej drodze jes samochód Ingrid z góry bardzo Ci dziękuję.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

to dośc zakrecona sytułacja bo akurat gdy Marcus jechał swoim samochodem zadzwoniła do niego Grece a on jadąc dalej rozmawiał z nią ona wtedy pytała sie czy przypadkiem Ingrid sie do niego nie odzywała bo nie mogą sie z nią skontaktowac gdy marcus powiedział że nie i raczej wszystko z nią w porządku ona powiedziała mu że jej mąz wie o nim i o ingrid a w dodatku zniknął i nie wiedzą gdzie jest .
marcus prowadząc samochud i rozmowe z grace dalej w pewnym momencie zauważył zsunięty samochód indrid z drogi i pobiegłwołając ją . Zastał jednak tylko pusty samochóód z konarem dzrzewa i śladami krwi a co do tego skąd sie wszyscy wzieli to podejzewam ze marcus powiedział grace bo cały czas miał słuchawke w uchu a ona powiedomiła policje i reszte .
A ogólnie rzecz biorąc to Ingrid wszystko kartowała żeby mniec wiecej czasu na zniknięcie przed jaj byłym mężem !

ocenił(a) serial na 10
0tinka1

Przystojny? Czy ja wiem, nie w moim guście.
Łajdak? Tak to można powiedzieć o facecie, który zmienia kobiety jak rękawiczki. A on jest po prostu psychopatą.