PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Gdybyście mogli wybrać tylko jedną ulubioną postać to kogo byście wybrali ????????

Ja zapewne Alexa!

0tinka1

Ja wybrałam bym na pewno Claire która razem z Tess była najlepsza w pierwszych 3 seriach:)

ocenił(a) serial na 10
cieslar

ja chyba Alexa, ale to trudny wybór ;)

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

Alex .. albo Riley .. Ale raczej Alex był od początku serialu ale niestety nie do końca ;((

AniaJuliana

Zdecydowanie wybrałabym Alexa:) ale Nicka i Tess też. Claire, ale skoro tylko jedną to wybieram Alexa.

ocenił(a) serial na 10
cieslar

Ja zdecydowanie Kate i Riley'a, bo ich najbardziej lubiłam Claire też by mogła wrócić ale jeśli jej śmierć była pokazana w filmie to by to tak dziwnie wyglądało, a nikt nie widział śmierci Riley'a więc w to można by bardziej uwierzyć ;)

0tinka1

Claire i wszystko w temacie.

Poza tym Nick i Tess nie zginęli, tylko wyjechali, więc z ich "powrotem" nie byłoby problemów...

haruka13

Ja nie może przeżyć tego, że uśmiercili Claire... Nie potrafię i koniec! Dlatego ona byłaby jedyną, którą bym przywróciła do serialu.

Michiru1989

Miało być "Ja nie mogę (...)" - sorki, litery mi się zamazują :/

użytkownik usunięty
Michiru1989

Mi też jej najbardziej w tym serialu brakuje! jak był moment gdy zgineła to ja tak ryczałam jakby mi ktoś matke zabił masakra...uwielbiałam ją w tym filmie

0tinka1

Zdecydowanie Riley ;) Chociaż brakuje mi wszystkich postaci, które zostały uśmiercone;/

0tinka1

Jodie i Kate. Dla mnie to był jeden megasympatyczny bohater. Osobno już nie było tak cudnie i barwnie...

ocenił(a) serial na 10
asticava

Claire!!! Dla mnie to wyjątkowa postać i poświęciłabym wielu bohaterów MD, by móc nadal ją oglądać.

Iris01

Na bank Tess i Alexa :)Bardzo podobali mi się jako aktorzy .

Iris01

Zrobiłabym tak samo! Połowę nowych ludzi "oddałabym" w zamian za powrót Claire. To było straszne, gdy zginęła...;(

Iris01

Mam dokładnie takie samo odczucie. Wielu, albo i wszystkich z wyjątkiem Tess, Nicka i Alexa

ocenił(a) serial na 10
0tinka1

Dla mnie Kate była bombowa! Naprawdę mi jej brakowało. Liczyłem na powrót lub chociaż pojawienie się w ostatnim odcinku...

ocenił(a) serial na 10
beback

Riley'a i Kate :)

0tinka1

Szkoda, że można tylko jedną postać przywrócić.
Ja przywróciłabym Claire ciekawe co by było jakby na farknie pracowały córki Jacka i Hugha? Ciekawe czy by się dogadywały w 6 plus Stevie czy nie.
Szkoda, że scenarzyści o tym nie pomyślieli. Pozdrawiam fanów.

Regan_McLeod

Myślę, że gdyby Claire żyła dalej w serialu, to nie doszłoby do takich dziwnych zdarzeń, że raptem jak Filip z konopi wyskakuje cała gromada tzw. "rodziny" i zaczyna rządzić Drovers Run. Gdyby Claire żyła, poustawiałaby je wszystkie jak mechanizm w zegarku i twardą ręką trzymała swoją farmę. A Stevie ze swoimi kamieniami mogłaby wykupić jakąś farmę obok i jako sąsiadka mogłaby w ten sposób brać udział w wielu wydarzeniach.
No i Claire byłaby już na zawsze z Alexem... wzięliby ślub, urodziło im się dziecko (dzieci) i wszystko by było tak jak miało być...

haruka13

No myśle że fajnie by wtedy było Claire i Alex razem chociaż Steve też ładnie z nim wyglądała ale myśle że wszyscy już przyzwyczaili się że Alex pownien być z Claire pozdrawiam i nie zapominajcie fani o Córkach McLeoda

wisienka19902

No, ale nie sądzisz, że "przeznaczeniem" Stevie był właśnie związek z Alexem, jako tej, która zastąpiła Claire? Bo ja mam zawsze takie wrażenie... Claire odeszła tak nagle a w tym czasie pojawiła się nowa bohaterka, podobnie charyzmatyczna i twarda jak Claire... ktoś musiał zastąpić Claire w tym serialu i Stevie była właśnie tą osobą. Ewidentny zabieg scenarzystów, który wielu fanów MD im wytyka i otwarcie krytykuje domagając się powrotu ulubionej bohaterki. Niestety to już niemożliwe, serial zakończono, tylko pewnym ukłonem w stronę Claire był obrazek droczących się przy wiatraku Charlotte i Xandera...

0tinka1

Zdecydowanie Claire, bo bez niej to już nie to samo- inny serial. A tak nawiasem mówiąc to mogli nie uśmiercać Alexa tylko mógł znowu wyjechać do tej Argentyny i wrócić w ostatnim odcinku.

marttusia1101

Masz racje mogli nie uśmiercać Alexa ale ja gdzieś czytałam na internecie że Aaron sprawiał problemy między 7 a 8 serią i dlatego wymyślono że po ślubie wyjechał ze Steve do Argentyny i długo nie wracał a na to wszystko złożyła się jeszcze propozycja do nowego serialu. Ale fakt jest taki że mogli go chociaż wysłać już na stałe do Argentyny.

0tinka1

Clarie

0tinka1

oczywiście Claire ;)

ocenił(a) serial na 9
0tinka1

claire ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

ocenił(a) serial na 10
0tinka1

kate : ]

ocenił(a) serial na 7
0tinka1