PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Okropne ,że polsat przerywa emisję kryminalnych zagadek miami dla jakiś nowych seriali. ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A wy co o tym myślicie????

natali95

Nic nie myslę :)
Mam za to pytanie w jakim momencie przerwano emisję. Wydawało mi sie, że od września br Polsat nadawał sezon 7. Jeżeli tak to przerwali nawet tejże 7 nie kończąc. O ile dobrze licze to za diabła nie było 25 odcinków.Dobrze mysle czy nie?

ocenił(a) serial na 10
natali95

beznadzieja ! ;/ powinni skończyć puszczać CSI: Miami i Skazanego, a nie przerywają te seriale w połowie i zaczynają puszczać inne. ;/ Szczerze ? To najgorszy prezent na mikołajki ;( xd

ocenił(a) serial na 6
gosiunia94_94

Na jakim polsat skonczyl puszczac odcinki csi wczoraj ?

ocenił(a) serial na 8
xxmarcinxx1

Skończyli emisję na odcinku 12 siódmego sezonu.

Szkoda, że przerwali emisję CSI Miami, ale dobrze, że puszczą "Kości" od 1 serii.

użytkownik usunięty
_nn_

Przerywają emisje, ale gdzieś luty/marzec mają ją wznowić.

_nn_

Dzieki za odpowiedź. Oznacza to, że jeszcze mi się w główce nie pomieszało :)
Moim zdaniem puszczanie Kości od poczatku jest bez sensu.90% społeczeństwa juz widziało (albo ma na kompie)i nie sądze żeby znowu zaczęli oglądac wszystko od nowa.Mnie to nie bawi.

natali95

Porażka z tym przerywaniem serii ;/ A tak lubiłam niedzielne wieczory, bo miałam swój telewizyjny maratonik! Skazany, CSI i Kości :) A teraz, co? Z całym szacunkiem dla Patric'a, ale jakoś ten dzisiejszy pierwszy odcinek "Besti" do gustu mi nie przypadł;/ Powtórka "Kości" mnie nie interesuje, CSI ani śladu, a ten serial "Układy" to już wogóle mnie nie przekonuje, choć go jeszcze nie widziałam ;/ Czyli jednym słowem:porażka;/

ocenił(a) serial na 10
leny27

ja oglądałam wczoraj, były dwa odcinki i : "Układy" = PORAŻKA

ocenił(a) serial na 10
natali95

szkoda że przewali, bo musimy czeka do marca :(, to nie sprawiedliwe

ocenił(a) serial na 10
natali95

A ja powiem tak: dobrze że przerwali a nie wywalili tego całkowicie. Powodów dlaczego wstrzymali inestety nie znam, ale mysle ze zrobili duzą głupote. w okresie swiatecznym ogladalnosc bylaby napewno duza.

Zamiast CSI Miami beda puszczac reklamy:)

No ale co tutaj mozemy wymagac, w koncu to polsat.

natali95

posiadam ten i inne seriale ----------------> npg3@wp.pl