hej :) mam pytanie, czy Ryan naprawdę został wyrzucony z csi? czy może wróci?
Ryan wróci. "W czasie zawieszenia pracuje na strzelnicy, przez co wplątuje się w morderstwo. Dzięki pomocy przyjaciół wraca do pracy policjanta."
Tak przeczytałam na jednej ze stron poświęconich CIS: Miami. Niestety nic więcej nie wiem... Pozdrawiam..
Przez chwilę, też się o Ryana obawiałam, bo bez niego ten serial nie byłby taki sam:) Moim zdaniem to najciekawsza postać (no i jakie ciacho:)) Widziałam jednak kiedyś urywki z dalszym odcinków kolejnych sezonów i tam Ryan znów był w ekipie Horatia:) Fajnie, że ostanio odcinki kręcą się tak wokól niego, co nie? Wczoraj końcówka odcinka, to przemówienie Ryana na żywo, te wspomnienia, pokazywanie go jak wyglądał dawniej było świetne :)
Też uważam, że wczorajszy odcinek był rewelacyjny :)
SPOILER
A co do Ryana to już niedługo (nie powiem konkretnie kiedy, bo sama nie wiem) będzie pracować na strzelnicy i tam wplącze się w jakieś morderstwo, więc będzie kolejny ciekawy odcinek xD
no pewnie bedzie z powrotem w CSI bo jakby został w policji to pewnie akcja nie kręciłaby się wokół niego ;p (nie jestem tego pewna, ale mam taką nadzieję :D)
Wczoraj z ciekawości obejrzałam odcinek z 6 sezonu na AXN, bo normalnie to lecę z polsatem:) No i dla tych, którzy tak jak ja obawiali się o Ryana, to uspokajam, że nadal pracuje w laboratorium i ma się dobrze:D
A co do wczorajszego odcinka to moment przy stole do pokera... boski!
A jak to się wogóle stało, że przestał pracować w policji? Bo przegapiłam chyba odcinek, w którym to pokazywali :)
szwagierka Caina która zastała prywatnym detektywem nagrała go jak dawał pieniądze oskarżonemu. Ryan nie chciał się przyznać, że dawał tą kasę, bo miał długi hazardowe no i się posypało i go wyrzucili...
a szwagierka Caina to Yelena :P w ogóle to Ryan będzie miał coś wspólnego ze sfingowaną śmiercią Horatia i Eric z Calleigh będą go podejrzewać, że to on zabił. Ale potem się wszystko wyjaśni :) niedawno oglądałam na youtubie ten odcinek i aż mnie zamurowało, jak zobaczyłam martwego Horatia :P
wow, to widze, ze niezłe rzeczy się będą działy :) Ciekawe kiedy to będzie na polsacie ;) co jeszcze wiesz ciekawego? bo slyszalam coś o synu horatia, ale nie wiem co dokladnie z nim bedzie...
hmm wydaje mi się, że Ray Jnior też w coś będzie zamieszany, ale dokładnie nie pamiętam... ;p mogę jescze poszukać :D a ten odcinek ze sfingowaną śmiercią Horatia to chyba sezon 7 więc sobie poczekamy zanim puszczą na polsacie ;p jeżeli chcesz, to jest on na youtubie, tyle że po angielsku ;p mogę podać linka :P
syn Horatia będzie się nazywał Kyle Harmon i będzie podejrzany o jakieś zabójstwo czy coś takiego ... odcinek z synem H. będzie 23.11 a więc w tym tygodniu...
a czemu H. sfinguje własną śmierć?
Żeby złapać jakiegoś tam przestępcę;p (Ryan dostanie wiadomosć o tresci "It's done" i z tego powodu bedzie podejrzany o wspoludzial w morderstwie Horatia), wiem tyle, że Horatio będzie chciał zwabić jakiegoś gościa, ale niestety nic więcej nie zrozumiałam, bo na youtubie jest po angielsku ;p
i jak wam się podobał wczorajszy odcinek? dla mnie rewelka a końcowa scena była the best... :D teraz pozostaje tylko czekać na następny odcinek, kiedy H. powie Kyle'owi że jest jego ojcem xD a tak swoją drogą---> fajnie było znowu zobaczyć Ryana
ahh ja myslalam że Ryan będzie jakoś bardziej w to zamieszany :D ale w sumie dobrze, bo ostatnio jest poszkodowany przez los :P Odcinek był super :D normalnie szkoda że już nie lecą po 2 w niedziele :P:P
hehe fajnie go było zobaczyc, ale nieogolony wyglądał trochę dziwnie. Lepiej wygląda bez zarostu ;) przynajmniej według mnie ;)
tez nie mogę się doczekać dalszych losów H.
Popieram, Ryan bez zarostu wygląda znacznie lepiej. Jednak jak wróci do labolatorium, znów będzie wyglądał jak dawniej:) Brakuje mi jeszcze trochę tych jego włosków jakie miał, na początku, jak dołączył do ekipy Horatia :)
No właśnie:) Za każdym razem jak widze czołówkę to wspominam te czasy, hehe. W czołówce ten moment, jak pokazują go z tym długimi włoskami i ten słodki uśmiech, jest the best:)
SPOILER
jutro też zobaczymy Ryana :) tym razem nie będzie pracować na strzelnicy, gdyż Horatio przydzieli go do ochrony pływaczki Candance Walker...
Ryan już wrócił i było to chyba w odcinku sprzed tygodnia, bo wyglądał dziś na zadomowionego...
Nie widziałam tego odcinka, czy ktoś mógłby opowiedzieć co tam się wydarzyło?