PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

moim zdaniem najgorszy CSI, o ile sprawy sa ciekawe, tak cala reszta jest skopana.
Gra aktorska,
Horatio Caine - pseudo macho z tymi okularkami. stawanie bokiem do rozmowcy, przyciszony glos kiedy mowi cos wedlug nich odkrywczego typu :
"A co jesli zamiast 2 + 2 zrobimy, 2*2"
Byc moze taka ma role, to wtedy gra aktorska na wysokim poziomie ale serial odpycha od siebie.

Calleigh Duquesne - ladna kobieta ktora chodzi chyba nadziana na kij od miotły

Patolog (kobieta) - zawsze ubrana na bialo, na miescu zdarzenia, kleczy itd i nigdy sie nie ubrudzi

Ogrom minusow zwiazanych z aktorami + robienie z widza debila, i tlumaczenie banalnych rzeczy.

WojtaSS

Ja uwielbiam ten CSI z wszystkich. Może trochę wyidealizowany obraz świata i pracy Horatia przedstawia. A sentencje są dobrze dobrane i wypowiedziane i to bardzo dobrze zrobili. Czasem przeginają, ale na chwilę obecną im wybaczam.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Dla mnie tez cala seria jest super ale moje ulubione są Miami .

ocenił(a) serial na 10
WojtaSS

a ja uwielbiam ten serial i nigdy z niego nie zrezygnuję. daję punktów 10/10

ocenił(a) serial na 9
karioka149

A ja właśnie za tą "głupotę" kocham to CSI. Niektóre sceny są naprawdę rozbrajająco śmieszne, a z samego Horatia po prostu kocham naśmiewać się podczas oglądania serialu. xD

ocenił(a) serial na 2
imperatorka95

Moim zdaniem serial z odcinka na odcinek jest coraz głupszy, a szczytem było to, jak zakończono wątek Kyle'a.

Co do Davida Caruso, to trzymał się świetnie w "Nowojorskich gliniarzach" i trzymał tamten serial w ryzach. Teraz i jedno i drugie jest do niczego.

ocenił(a) serial na 8
Shiloh

Mi jakoś to CSI najbardziej przypadło do gustu.;] NY też są dobre, ale jakoś od początku zainteresowałam się Miami.
Może i postać Horatia jest irytująca, ale osobiście mi to nie przeszkadza. Sprawy są ciekawie pokazane i dzięki temu czuję zainteresowanie serialem.

użytkownik usunięty
WojtaSS

Co do Horatia to postać bardzo ciekawa. Być może nie ma być zabawny ale te teksty i twarz są rozbrajające. Serial jest bardzo ciekawy i to moja ulubiona seria chociaż wąteka Kyle'a to porażka.
Pozostali kryminolodzy też są dobrze pokazani.

ocenił(a) serial na 8
WojtaSS

Bez Horatia ten serial nie miałby racji bytu, moim skromnym zdaniem. Bardzo specyficzna i charakterystyczna postać.

CSI na początku uwielbiałam, z czasem mój podziw zaczął maleć głównie za sprawą schematyczne fabuły. O ile pierwsze sezony były ciekawe i wciągające, ostatni zwyczajnie mnie nużył.

Co do wątku Kyle'a- naciągany i głupkowaty. Ale przynajmniej była kupa śmiechu ;-)