Znalazłam małą ale bardzo znaczącą informację o 1 odcinku 7 sezonu. Otóż w upozorowanie śmierci Horatio będzie zaangażowany Jake(ex chłopak Calliegh), robi się coraz ciekawiej:)))Nie wiem czy będziemy go oglądać przez cały 7 sezon, ale przez kilka odcinków napewno. Zastanawiam się, jak to wpłynie na relacje Calliegh i Erica....hmhmhmhhmm, piszcie co o tym sądzicie.
Hmmmm, no bardzo to ciekawe. Nie mogę się już doczekać na wyjaśnienie tej ostatniej sceny z 6. sezonu. A tu jeszcze tyyyyyle czasu :(
1 odcinek, 7 serii będzie to ostatni epizod Jake, ponieważ Calleigh definitywnie z nim zerwie. Relacje Call i Erica nabiorą tępa (7.03 i 7.12). Co dalej się z nimi stanie.. Zobaczymy wkrótce ;)
Pozdro.
Sorry , że pytam ale czy mogłby mi ktoś powiedziec czy Ryan zdradził i co się z nim stanie po 6 sezonie?? proszę o szybką odpowiedź ;D
SPOILER S07 E01
Ryan nie zdradził H. choć podczas śledztwa, w które szczególnie angażują się Call i Eric, cień podejrzenia padnie na Mr Wolfe'a.
Dla szczególnie zainteresowanych mogę napisać krótkie streszczenie odcinka, ale chyba lepiej zaczekać i obejrzeć samemu... Ja osobiście żałuję, że wiedziałam co się stanie, bo zepsuło mi to przyjemność oglądania, a odcinek 01 x07 był naprawdę świetny. Jak cały sezon 7.