PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61777
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Boa Vista

ocenił(a) serial na 7

i Ryan Wolfe widzę że obok Rudego grają pierwsze skrzypce ale to chyba lepiej dla serialu prawda,Delko z tą swoją rozdziawioną gębą powinien skończyć karierę na pierwszym sezonie tak samo szpetna Calleigh ze swoim piskliwym głosikiem.Natalia ma potencjał,tak samo jak i Ryan .Pisze tu oczywiście o 9 sezonie ,serial zdecydowanie zaczyna być lepszy od CSI Nowego Jorku

trapped3333

Jak dla mnie Boa Vista od początku i Ryan są świetni odkąd grają. Calleigh mi nie przeszkadza, Delko, cóż przyzwyczaiłem się. Brakuje mi natomiast Alexx i mógłby się Kyle pojawić i Julia. Ciekawi mnie niesamowicie co będzie w 10 sezonie. Jak dla mnie LV jest najsłabsze. Nowe odcinki są do kitu, stare nawet oglądałem wybiórczo. 1.Miami 2.NY 3.LV

ocenił(a) serial na 8
adamo001

U mnie taka sama kolejność.
Polubiłem ostatnio także Franka Trippa - śmieszny jest :D

ocenił(a) serial na 7
adamo001

kolejność Twoja jak najbardziej pasuje mi również ,w tamtym tygodniu oglądnąłem cały sezon 7 NY ,i wydaje mi się że tam jakoś tak wszystko regulaminowo wszyscy to pracoholicy którzy walą walą nadgodziny,służbiści do przesady nie naginający prawa ani trochę ..jednym słowem ...Sztywniacy..nie to co Rudy i Reszta oglądnąłem właśnie odcinek o polowaniu na ludzi( 09x16) na końcu Horatio też chciał "zapolować" co..i to jest właśnie to czego nie ma w CSI NY i LV ,wiesz o co mi chodzi tu jest jakby wszystko poukładane a w Miami wszystko się dzieje jakby spontanicznie,chociaż tamte też oglądnąłem wszystkie i pomijając aktorów to zagadki które rozwiązują sa nader ciekawe i warto również pooglądać..Na razie u"Luzaków"nr.1-Wolf i jego opowiadanie jak kupił sobie Lunetę....(09x15)

trapped3333

NY miało słaby 7 sezon, chociaż końcówka była ciekawa. W Miami Horatio pozwala sobie na dużo (co mi bardzo odpowiada) i aż mnie ciekawi co będzie w 10 sezonie, premierowy odcinek już podobno jest nakręcony

ocenił(a) serial na 8
adamo001

Dla mnie Miami jest najlepsze, na drugim miejscu Las Vegas i New York. W LV jest mroczny klimat z Nate'm Haskellem, a w New York super gra Mac Taylor.. Podsumowując każda seria ma swój niepowtarzalny klimat.
Nie mogę się doczekac nowych sezonów, a przede wszystkim Sezonu 10 Miami!

Film10

10 sezon zapowiada się ciekawie.Np ma być powrót do wątku Delko-Calleigh